woensdag 11 juli 2018 07:33

Maandtoernooi 6 juli

Onderstaand verslag van Gerard Versluys

Vrijdag 6 juli was een heel drukbezet maandtoernooi. Het weer was geweldig, mooi zonnig en weinig wind. De velden lagen er prima bij, de gemeente Lisse had weken geleden de golfvelden extra bewerkt en zelfs nieuw gras ingezaaid en de marshal had de greens nog extra schoon geblazen. Alles in perfecte staat om een topprestatie te leveren. Al buiten genietend op ons gezellig terras genoten we van de koffie of thee met cake verzorgt door de dames van de catering. De stemming zat er goed in.

dinsdag 08 mei 2018 11:31

Golftrip The Dunes Zandvoort

Het is ons weer gelukt een leuk “buiten de deur arrangement” te regelen. We gaan naar de, voor velen onder ons, bekende en populaire baan in Zandvoort “The Dunes” (voorheen Open Golf Zandvoort). Met de “The Dunes” is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 12 juni vanaf 08.30 uur komen spelen. De kosten bedragen €35 p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie/thee + cake bij binnenkomst, 2 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje frisdrank, greenfee en lunch.

zaterdag 03 februari 2018 18:44

Maandtoernooi 2 februari

Onderstaand het verslag van Maria van Ruiten.

Het is vrijdag 2 februari: de eerste vrijdag van een nieuwe maand. Dus Golfclub Ter Specke heeft haar maandtoernooi.

Ruim 30 deelnemers staan er op de startlijst die vanaf donderdagavond in het ogs te zien is. Heel handig, zo’n club die digitale registratie niet schuwt.

woensdag 18 oktober 2017 10:41

Dinsdagochtend op The Dunes

Onderstaand artikel is geschreven door Niek van Ginkel.

Met de dinsdaggroep zijn we op 17 oktober weer met 39 man gaan golfen bij The Dunes/Open Golf Zandvoort.

Alles was weer prima georganiseerd door Ben en Casper. Ontvangst met koffie en gebak, indeling, afrekening, zakje met ballen, flesje water, 2 muntjes voor consumpties en tot slot een prima lunch. The Dunes is een schitterende duinbaan met een aantal bijzonder lastige holes, die de extra ballen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. 

maandag 09 oktober 2017 07:54

Hutspottoernooi 6 oktober

Onderstaand verslag is geschreven door Gerard Versluys.

We werden enthousiast ontvangen en ingeschreven door Ank en Simon. Van verre was al de vers gezette koffie te ruiken gecomplementeerd met heerlijke koeken. Nadat de laatste van de 35 ingeschreven leden zich hadden gemeld, werden door Simon de flights samengesteld en de handicaps genoteerd op de loopbriefjes.

donderdag 14 september 2017 14:35

Inschrijving The Dunes gesloten

De inschrijving voor de golfdag bij "The Dunes" op dinsdag 17 oktober 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

 

zondag 10 september 2017 17:54

Golfen op The Dunes Zandvoort

Het is ons weer gelukt een leuk “buiten de deur arrangement” te regelen. We gaan naar de, voor velen onder ons, bekende en populaire baan in Zandvoort “The Dunes” (voorheen Open Golf Zandvoort). Met de “The Dunes” is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 17 oktober vanaf 08.30 uur komen spelen. De kosten bedragen €35 p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie/thee + cake bij binnenkomst, 2 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje frisdrank, greenfee en lunch. 

maandag 04 september 2017 19:37

Golftrip naar Aparthotel Delden

Onderstaand artikel is geschreven door Nel Harte

Ons golfuitje naar Aparthotel Delden 31 aug en 1 sept 2017

Weer een heel jaar hebben wij ernaartoe geleefd erover gesproken en gedroomd. Gelukkig is zo’n jaar weer snel om en reden 31 augustus de auto’s in groten getale weer richting Het Hof van Twente naar het plaatsje Delden. Daar werden wij weer vriendelijk en gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie met een heuse krentenwegge. Na zo’n reis gaat dat er wel in.

 

Golftoernooi op Golf- & Countryclub Liemeer

13 juni 2017

 

Op dinsdag 16 mei ontving ik weer een uitnodiging van Casper en Ben met de mededeling dat zij er in geslaagd waren een leuk golf-arrangement te regelen bij Golf- & Countryclub Liemeer. Ik liet er dan ook geen gras over groeien en meldde mij direct aan, want deelname aan zo’n toernooi resulteert in de meeste gevallen in een leuk en geslaagd toernooi met als afronding een uitgebreide lunch.

Het maandtoernooi van vrijdag 2 juni gaat door.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 12