zondag 11 juni 2017 18:29

ZondagMiddagCompetitie golf

                                 

In het kader van het 10-jarig bestaan van de golfbaan, organiseert de jubileumcommissie

 

een  ZondagMiddagCompetitie

 

De competitie start op zondagmiddag 9 juli 2017 en is een inloopcompetitie gedurende zes aangesloten zondagmiddagen. De laatste competitiedag is op zondagmiddag 13 augustus 2017. De wedstrijdvorm is “Strokeplay” en de score van de dag wordt omgezet in een puntensysteem. Wie minstens 4x meedoet wordt automatisch geplaatst in het eindklassement; speelt men alle 6 wedstrijden dan tellen de twee laagste dag-scores niet mee voor het eindklassement. Het is dus niet de verplichting om alle zondagen mee te spelen. De aanmelding en indeling op de desbetreffende zondagmiddag zal zijn maximaal 3 personen per flight. 

In verband met lopend groot onderhoud zal pas a.s. maandagavond 29 mei groen licht kunnen worden gegeven voor het maandtoernooi van vrijdag 2 juni a.s. Let daarom op de berichtgeving per email danwel de webside www.golfbaanterspecke.nl 

 

De letterlijke omschrijving van cross country is: “Sportwedstrijd met natuurlijke hindernissen”.

 

Onze jubileumcommissie had deze variant bedacht als 4e activiteit in het jubileumjaar.

Voor een goed overzicht en met name voor de veiligheid van de spelers en de toeschouwers was er ruimte voor 36 deelnemers.

Dit aantal werd snel bereikt nadat deze wedstrijd was aangekondigd.

 

De commissie had de flights van 4 personen dusdanig samengesteld dat alle flights op papier

van ongeveer gelijk niveau waren. Alle teams hadden een playing handicap van 6.

dinsdag 11 april 2017 19:17

Cross Country van 28 april volgeboekt

De inschrijving voor de

Cross Country van 28 april 2017

is gesloten omdat het maximale aantal deelnemers bereikt is.

 
M.vr.gr,
 
Namens de jubileumcommissie van
Golfclub Ter Specke,
 
Johan Randsdorp
dinsdag 21 maart 2017 19:21

Maandtoernooi vrijdag 31 maart

We zijn nog nauwelijks bijgekomen van het vorige maandtoernooi, of we gaan ons al weer opmaken voor het volgende toernooi, dat in verband met het komende groot onderhoud een weekje eerder is gepland en wel op vrijdagmiddag 31 maart. De lente is inmiddels van start gegaan en de bollenvelden raken in bloei. Een mooi moment om te gaan genieten van het lekker in de buitenlucht spelen van een golftoernooi en het opsnuiven van de gebruikelijke gezelligheid.

dinsdag 21 maart 2017 19:13

UItnodiging Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging voor de ledenvergadering van Golfbaan Ter Specke en Golfclub Ter Specke op dinsdag 2 mei 2017 aanvang 19.30 uur in de business-ruimte van FC Lisse.

AGENDA:

1         . Opening door de voorzitter en mededelingen.

2         . Vaststelling verslag van de ledenvergadering van 24 november 2015.

3         . Behandeling van eventueel ingekomen stukken, welke zich beperkt tot die stukken welke uiterlijk op 25april 2017 door de secretaris zijn ontvangen.

4         . Verslag van de secretaris over de periode 1 november 2015 tot 31 december 2016.

5         . Benoeming bestuurslid, volgens het daartoe geldende rooster treedt Dick Faas af als voorzitter, maar draagt het bestuur hem graag voor tot herbenoeming, maar dan voorlopig voor 1 jaar. Tegenkandidaten voor deze bestuursfunctie kunnen tot uiterlijk 10 dagen voor de Algemene Ledenvergadering, dus tot uiterlijk 22 april 2017, bij de secretaris worden aangemeld.

6         . Presentatie financieel verslag 2015-2016.

7         . Verslag door de kascommissie en verlening decharge door de ledenvergadering.

8         . Benoeming leden kascommissie.

9         . Pauze.

10     . Presentatie jaarverslag bestuur.

11     . Rondvraag.

12     . Beoogde investeringen.

13     . Vacature P & R, alsmede oproep nieuwe marshals.

14     . Sluiting.

 

Namens het dagelijks bestuur van Golfbaan Ter Specke en Golfclub Ter Specke.

Dick Faas, voorzitter.

Harry Woerde, penningmeester.

Leo Scholte, secretaris.

Het maandtoernooi van 3 maart 2017 stond geheel in het teken van het bereiken van de 65-jarige leeftijd van onze golfleraar en wie kan beter verslag doen dan het onderwerp zelf. 


"Het was een speciaal maandtoernooi in verband met de 65 ste verjaardag van Leendert.

De dag begon zonnig maar naarmate de starttijd dichterbij kwam betrok het weer.

Het aantal deelnemers was 39 ondanks de mindere weersverwachting wilde iedereen er toch bij zijn. Helaas 1 afzegging door griep van Gerard van Dijk, beterschap Gerard!

Er waren 9 dames en 30 heren verdeeld over 9 flights. Na even te hebben stil gestaan bij de ziekte van Steve Powell werden de flights bekend gemaakt. En om 13.45 ging iedereen van start.

Het team JOT had weer gezorgd voor koffie met soesjes en tijdens de wedstrijd werd iedereen getrakteerd op een drankje en poffertjes.

vrijdag 24 februari 2017 12:52

Maandtoernooi in het teken van Leendert

Met de wetenschap dat oud-voetballer en nu al jaren lang golfleraar Leendert de Goeij is geboren op 29 februari 1952, passeert hij de komende week de grens van de 65-jarige leeftijd. Reden genoeg om het komende maandtoernooi op vrijdagmiddag 3 maart daar toch even bij stil te staan. De op en top sportman is nog steeds gek van het spelletje voetbal, zodat er geen weekend voorbij gaat of hij staat wel ergens langs de lijn. Daarnaast heeft hij een grote passie voor het golfen en heeft dan ook na zijn voetbalcarrière van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Wie hem kent weet dat hij overactief is en dat hij zijn wilde haren nog lang niet is verloren. Reden genoeg om de drempel naar de 65 niet te zien als een afsluiting, maar juist als een moment om er nog eens jarenlang lekker tegenaan te gaan. Hij is direct geliefd of men heeft tijd nodig om aan hem te wennen. Wij met zijn allen, zien hem als de gangmaker op onze golfbaan, welke een professionele aanpak van zijn vak weet te combineren met een flinke dosis humor en een zeer sociale instelling naar alle mensen om hem heen. Hopelijk kan hij nog jaren mee en zal hij kunnen blijven genieten van de uitoefening van zijn vak op onze golfbaan.  

Vrijdag 17 februari was het dan zover. Zo’n 30 personen hadden zich opgegeven.

Iedereen was verwachtingsvol wat er zoal geboden zou worden.

Martijn Claassen van WERELDWIJNEN Lisse, samen met de leden van de evenementencommissie, hadden alles voorbereid.

donderdag 09 februari 2017 21:53

Spectaculair rondje golfen Peter Slobbe

Onder winterse omstandigheden (1 graad onder nul maar met een gevoelstemperatuur van - 7) heeft Peter Slobbe vanmiddag alle golfrecords van Golfbaan Ter Specke weten te verbreken. Tijdens zijn Qualifying-18 holes ging hij op de eerste 9 van start met een birdie gevolgd door 3 parren op 2,3 en 4 om na een birdie op 7 af te sluiten met nogmaals een par op 9. Daarmee sloot hij af met 29 slagen en door zijn handicap 35 met 26 stablefordpunten.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 8 van 42