De rookwolken van de op zaterdag gespeelde voetbalwedstrijd FC Lisse-Feijenoord waren letterlijk en figuurlijk nog maar nauwelijks opgetrokken, of onze golfers waren al weer gefixeerd op de start van de ZondagMiddagCompetitie op zondag 9 juli. Dit alles in het teken van het jubileumjaar waarin door een speciale jubileumcommissie meerdere activiteiten zijn georganiseerd. De wedstrijdreeks te spelen gedurende zes zondagen was van te voren al snel vol geboekt, zodat nu al gedacht wordt om deze competitie jaarlijks te gaan invoeren.

dinsdag 11 juli 2017 15:06

Ben Kempkes Lid van Verdienste

Tijdens de ALV begin mei was het besluit al genomen, maar pas vandaag kwam de gelegenheid om aan Ben Kempkes zijn wel verdiende trofee te overhandigen. Na wat lichamelijke ongemakken was Ben gelukkig weer present tijdens het inlooptoernooi op dinsdagmorgen en kon hij samen met Casper weer vol verve de administratie bij werken.

Vrijdag 7 Juli was er weer een maandtournooi .Met  ongeveer 38  deelnemers was het tournooi

weer goed bezet.Na een waterig zonnetje in de ochtend brak later in de middag de zon lekker door.

Met een bakkie koffie en een stuk cake achter de kiezen kon de wedstrijd beginnen.

Leo Scholte  had weer eens een goede dag en won bij de heren. Bij de dames was het Evelien van der Sloot

die de overwinning in de wacht sleepte.

De neary was deze keer bij hole 9. Ondergetekende won deze met een fantastische  slag .

Daarna was er nog een kleine  BBQ waar ik helaas niet bij kon zijn.Maar dat zal net zo gezellig zijn geweest als de hele

middag. De gemaakte foto's staan in bijgaand foto-album. 

Tot het volgende maandtournooi.

 

Groetjes

Dick van der Splinter.

 

maandag 03 juli 2017 08:06

ZondagMiddagCompetitie volgeboekt

Wegens het bereiken van het maximale aantal deelnemers is de inschrijving voor de ZondagMiddagCompetitie gesloten.

De periode van groot onderhoud ligt vanaf maandag weer achter ons en de fairways liggen er weer als biljartlakens bij. Het was even behelpen, maar het komt de golfbaan in kwaliteit wel ten goede. Verder hebben wij als golfbaan gelukkig niets van doen met wintergreens of het tussentijds prikken en bezanden van de greens. Kortom: we kunnen er nu voorlopig weer tegenaan. Dat geldt ook voor het qualifying zijn van de baan. Overigens geldt ingaande 1 juli dat men door bijstelling van de Course en Slope Rating minder slagen meekrijgt. In het clubhuis en de website zullen de nieuwe tabellen worden gepubliceerd.  In aanloop van de start van de ZondagMiddagCompetitie spelen we a.s. vrijdagmiddag 7 juli weer het maandtoernooi, dat deels in het teken staat van een aansluitende petit-BBQ.

zondag 11 juni 2017 18:29

ZondagMiddagCompetitie golf

                                 

In het kader van het 10-jarig bestaan van de golfbaan, organiseert de jubileumcommissie

 

een  ZondagMiddagCompetitie

 

De competitie start op zondagmiddag 9 juli 2017 en is een inloopcompetitie gedurende zes aangesloten zondagmiddagen. De laatste competitiedag is op zondagmiddag 13 augustus 2017. De wedstrijdvorm is “Strokeplay” en de score van de dag wordt omgezet in een puntensysteem. Wie minstens 4x meedoet wordt automatisch geplaatst in het eindklassement; speelt men alle 6 wedstrijden dan tellen de twee laagste dag-scores niet mee voor het eindklassement. Het is dus niet de verplichting om alle zondagen mee te spelen. De aanmelding en indeling op de desbetreffende zondagmiddag zal zijn maximaal 3 personen per flight. 

In verband met lopend groot onderhoud zal pas a.s. maandagavond 29 mei groen licht kunnen worden gegeven voor het maandtoernooi van vrijdag 2 juni a.s. Let daarom op de berichtgeving per email danwel de webside www.golfbaanterspecke.nl 

 

De letterlijke omschrijving van cross country is: “Sportwedstrijd met natuurlijke hindernissen”.

 

Onze jubileumcommissie had deze variant bedacht als 4e activiteit in het jubileumjaar.

Voor een goed overzicht en met name voor de veiligheid van de spelers en de toeschouwers was er ruimte voor 36 deelnemers.

Dit aantal werd snel bereikt nadat deze wedstrijd was aangekondigd.

 

De commissie had de flights van 4 personen dusdanig samengesteld dat alle flights op papier

van ongeveer gelijk niveau waren. Alle teams hadden een playing handicap van 6.

dinsdag 11 april 2017 19:17

Cross Country van 28 april volgeboekt

De inschrijving voor de

Cross Country van 28 april 2017

is gesloten omdat het maximale aantal deelnemers bereikt is.

 
M.vr.gr,
 
Namens de jubileumcommissie van
Golfclub Ter Specke,
 
Johan Randsdorp
dinsdag 21 maart 2017 19:21

Maandtoernooi vrijdag 31 maart

We zijn nog nauwelijks bijgekomen van het vorige maandtoernooi, of we gaan ons al weer opmaken voor het volgende toernooi, dat in verband met het komende groot onderhoud een weekje eerder is gepland en wel op vrijdagmiddag 31 maart. De lente is inmiddels van start gegaan en de bollenvelden raken in bloei. Een mooi moment om te gaan genieten van het lekker in de buitenlucht spelen van een golftoernooi en het opsnuiven van de gebruikelijke gezelligheid.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 7 van 41