Het weerstation dat Casper Jansen als winnaar van het maandelijkse golftoernooi ten deel viel, geeft aan dat niets zo veranderlijk is als het weer. Herfst, storm, bliksem en stortbuien waren voorspeld, maar zonneschijn en terrasjesweer vielen ons ten deel. Daarmee werd ook nog eens onomstotelijk bewezen dat wie thuisblijft altijd ongelijk heeft.
maandag 31 augustus 2009 20:47

Maandtournooi a.s. vrijdagmiddag 4 september

Het inmiddels bij velen populaire maandtournooi zal a.s. vrijdagmiddag al weer gaan plaatsvinden. Bij deze daarom een oproep om snel in te schrijven via de gebruikelijke kanalen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (email), het clubhuis (ter plekke) of telefonisch 06-55140583 (Leendert de Goeij).
Net als de vorige keer zal de wedstrijd over 9 holes worden aangevuld met een spel op zowel de puttinggreen als de drivingrange en het zal er daarom
weer om gaan spannen wie er met de prijzen naar huis zal gaan.
dinsdag 25 augustus 2009 16:57

Golfuitje vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober

Al enige tijd gingen stemmen op om ook eens een keer een paar dagen elders te gaan golfen.
Leendert is op onderzoek uitgegaan en heeft een zeer aantrekkelijk arrangement weten te regelen bij golfclub Martensplek in Tienderveen (bekend van Man Bijt Hond).
Zelf heb ik al tweemaal een paar dagen daar mogen golfen en dat was (even los van de kwaliteit van het golfen) een geweldig succes. Mooie golfbanen, een gezellig restaurant/clubhuis en een prima hotel.
Hopenlijk doen we de liefhebbers met bijgaande uitnodiging dan ook een groot plezier. 

donderdag 20 augustus 2009 13:20

Enkele golfregels in het kort

Van Casper Jansen ontvingen we de volgende uiteenzetting:
vrijdag 14 augustus 2009 21:44

Sanne en Brit smaakmakers golftournooi

Een zonnige dag, de rust van een prachtige natuur en een grote opkomst van deelnemers, zijn misschien wel de beste ingrediënten voor een geslaagd golftournooi, maar als het gaat om 50-plussers kan een dag helemaal niet meer stuk als de jeugd daarvan onderdeel uitmaakt.

Blijkbaar hadden Joke en Lau Korsuize hun kleindochters Sanne en Brit van 6 en 8 jaar oud goed geïnstrueerd, want als assistentes van Joke gingen zij tijdens de wedstrijd rond met ijsjes en drank, hielpen zij Dick met het ballen rapen op de drivingrange en last-but-not least zorgden zij ook nog eens voor de uitgifte van de consumptie-munten.  

 
In verband met het aanleggen van een geheel nieuwe grasmat, waren de bestaande hole 8 en de tijdelijke hole 9 enkele maanden niet bespeelbaar. In deze periode werd ook een geheel nieuwe hole 9 aangelegd met een lengte van ca. 175 meter.
Bij de start van het golftournooi a.s. vrijdag worden de hole 8 en de (nieuwe) hole 9 weer in gebruik genomen, zodat de tijdelijke hole 8 dan komt te vervallen.
maandag 03 augustus 2009 18:53

Voor overige golfinfo naar de weblinks

De nieuwe website geeft alle informatie weer als het gaat om het reilen en zeilen van onze eigen golfbaan.
Voor aanvullende informatie omtrent bijvoorbeeld golfregels zowel in woord als in video of allerlei golfnieuwtjes zijn de opgenomen sites van golfregio en de NGF onder de weblinks uitermate geschikt.
Ga eens naar deze sites en breng het golfnivo op een nog hoger peil.   

vrijdag 24 juli 2009 19:15

Maandelijks golftoernooi 14 augustus

In verband met de afwezigheid van zowel onze golfleraar Leendert de Goeij als ondergetekende, zal het komende maandelijkse golftoernooi niet worden gehouden op vrijdag 7 augustus maar op vrijdag 14 augustus.
Inschrijven bij ons clubhuis of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of vanaf 10 augustus telefonisch bij Leendert op 06-55140583).

vrijdag 10 juli 2009 12:33

Herfst in Holland tijdens golftoernooi

Piet Paulusma dacht ons te verrassen met storm en regen, maar de waarheid achterhaalde hem snel door het droge weer en de opklaringen in Lisse op vrijdagmiddag de 10e juli van het jaar 2009. Wellicht nog geen strandweer, maar in ieder geval perfect weer om lekker te golfen.

donderdag 11 juni 2009 18:27

Golfbaan in teken van Keukenhof

Zoals al eerder aangekondigd, wordt op zondag 14 juni het Keukenhof-golftournooi georganiseerd door de Rotoray-club en zullen 22 flights van 6-8 personen over 18 holes en 4 aanvullende items met elkaar een fors bedrag bij elkaar spelen ten bate van het Adamas-inloophuis.

<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende > Einde >>
Pagina 39 van 41