donderdag 26 november 2009 19:27

Reanimatie-cursus geslaagd

Op verzoek van de marshals en golfpro van FC Lisse Golf hebben 16 medewerkers vanmiddag een cursus reanimeren gevolgd. Onderdeel daarvan was ook het gebruik van de aanwezige defibrillator, de zogenaamde AED. De cursus werd gegeven door ambulance-broeder Frans Ten Have met assistentie van zijn ex-collega Nico van de Ploeg.

donderdag 19 november 2009 12:54

Sint Nicolaas-golftoernooi vrijdag 4 december

Na het geslaagde amarillys-golftoernooi van vrijdag 6 november wordt het nu weer tiijd om aan het volgende golftoernooi op vrijdagmiddag 4 december te gaan denken. Deze keer staat het toernooi in het teken van onze goedheiligman uit Spanje en wordt van een ieder verwacht, dat men voor € 4,50 of daaromtrent een surprise koopt om deze op de toernooidag zelf te deponeren in de aanwezige mand.

donderdag 19 november 2009 10:45

Inlooples vrijdagmorgen 20 november vervallen

Onze golfpro moest als gevolg van het herfstachtige weer een aantal van zijn lessen verplaatsen naar de vrijdagmorgen en heeft daarom verzocht om voor één keer de inlooples te laten vervallen. 

woensdag 18 november 2009 17:08

Vrijwilligers golfafdeling zeer actief

Het exploiteren van een golfbaan gaat niet zomaar. De aanwezige golfpro weet zich dan ook ondersteund door vele vrijwilligers, die met veel enthousiasme een bijdrage leveren aan de invulling van allerlei taken. Dit alles met als gevolg dat de golfers tevreden kunnen zijn omtrent de ontvangst in de golfshop, het toezicht op het correct gebruik van de baan, de staat van onderhoud van de golfbaan en het organiseren van allerlei activiteiten.

 

De volgende cyclus van opfriscursussen begint weer op vrijdag 6 november en wordt vervolgd op de vrijdagen 13 en 20 november. De clubleden kunnen dan onder leiding van onze golfpro Leendert de Goeij weer bijscholing krijgen op de verschillende onderdelen zoals het chippen en putten (1), het pitchen (2) en het werken met lange ijzers en woods (3).

Door de volle agenda van de golfpro vinden de lessen alleen maar plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur. De kosten bedragen slechts € 5,00 per les.

 

dinsdag 27 oktober 2009 15:35

Amarillys-golftoernooi vrijdag 6 november

De bladeren vallen van de bomen, de wintertijd is ingegaan, de tuinstoelen zijn opgeborgen, kortom het is herfst en daarom wordt door velen al weer uitgekeken naar het komende maandtoernooi van vrijdag 6 november a.s.  Steeds weer blijkt dat we redelijk weer hebben, vindt men het heerlijk om buiten in beweging te zijn en last but not least is steeds sprake van een gezellige sfeer tijdens en na afloop met heel veel leuke mensen.
vrijdag 16 oktober 2009 14:07

Verslag inlooptoernooi 13 oktober 2009

Het wekelijkse inlooptoernooi op dinsdagmorgen is inmiddels voor vele golfers een vast item in de agenda.
De wedstrijd en het gezamenlijk koffiedrinken na afloop waarbij de deelnemers om en om zelf zorgen voor cake is een sociaal samenzijn waarbij beweging en bijpraten vaste onderdelen zijn.
Joke Korsuize doet bijgaand verslag.
dinsdag 13 oktober 2009 14:33

Golftoernooi 9 oktober 2009

Als vaste verslaggever en fotograaf was ik met de familie een weekendje weg, maar inmiddels heb ik een goede vervanger gevonden in de persoon van Joke Korsuize. Haar bijgaande verslag en zeker ook de foto's geven aan dat in ieder geval opnieuw sprake was van een zeer geslaagde middag.
dinsdag 06 oktober 2009 17:44

Golfuitje Martensplek in Tiendeveen

Vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober stonden in het teken van een tweedaags golfarrangement bij de golfclub Martensplek in Tiendeveen. Een van de deelnemers Joke Korsuize doet verslag en het bijgaande foto-album laat zien dat men ook bij regen en veel wind toch kan golfen en de nazit daarvan alleen nog maar gezelliger is. 

Het maandtoernooi zal a.s. vrijdagmiddag weer gaan plaatsvinden. De weersvooruitzichten zijn goed, dus wat let u om weer mee te doen aan dit gezellige sportfestijn. Inschrijven kunt u via de gebruikelijke kanalen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (email), het clubhuis (ter plekke) of telefonisch 06-55140583 (Leendert de Goeij).
De formule is bekend: inleggeld € 12,50 voor leden en € 17,50 voor niet leden i.v.m. de greenfee.
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende > Einde >>
Pagina 38 van 41