vrijdag 05 juni 2009 18:23

Verslag toernooi 5 juni 2009

Dat de weergoden de maandelijkse golftournooien gunstig gezind zijn, is geen nieuwtje meer. Ook nu was het ‘s morgens nog regenachtig en fris, maar ’s middags tijdens het tournooi was het zonnig en terrasjesweer. Terwijl vele deelnemers meer de gezelligheid zoeken en denken aan even 9 holes lopen en dan zo snel mogelijk richting hole 19 voor de drankjes en hapjes, was onze golfpro Leendert de Goeij op het lumineuze idee gekomen om voor de verandering vandaag maar eens 18 holes te lopen.

woensdag 03 juni 2009 18:19

Eerste officiële hole-in-one een feit

Op 2e pinksterdag was het dan zo ver. Onder getuigenis van Ben Kempkes, Fred Arrachart, Karel Zwetsloot en Willem Hoogeveen, wist Coen van Houten met slechts één rake klap hole 3 te bereiken.

zaterdag 30 mei 2009 18:14

Marshals op het golvende water

Het eerste (en hopenlijk niet het laatste) uitje van de marshals en vrijwilligers van FC Lisse Golf is afgelopen zaterdag 30 mei een enorm succes geworden. Met Nico Ouwehand als kapitein vertrokken we met een groep van 18 personen met rondvaartsloep de Ome Koos vanuit Warmond voor drie uurtjes varen over eerst de kagerplassen en aansluitend door de Leidse grachten.

maandag 25 mei 2009 18:11

Activiteiten op de golfbaan

De komende tijd staan er verschillende bijzondere activiteiten op het programma van golfbaan Ter Specke. Zo wordt op zondag 14 juni het Keukenhof-golftoernooi georganiseerd door de Rotoray-club en zullen 22 flights van 6-8 personen over 18 holes en 4 aanvullende items met elkaar een fors bedrag bij elkaar spelen ten bate van het Adamas-inloophuis.

vrijdag 01 mei 2009 16:32

Karel en Corry domineren golftoernooi

Karel Zwetsloot en Corry Ouwehand domineren golftoernooi

Een zonovergoten dag en een grote opkomst aan deelnemers waren al voldoende om te spreken van een zeer geslaagd tournooi. Omdat golfpro Leendert de Goeij de acht flights wist in te delen op de aanwezige dames die zelf hun “mannen” mochten kiezen, was al snel duidelijk dat iedere vrouw haar eigen voorkeur heeft.

donderdag 30 april 2009 16:27

Opfriscursussen vanaf vrijdag 8 mei

De volgende cyclus van opfriscursussen begint weer op vrijdag 8 mei. De clubleden met GVB kunnen dan onder leiding van onze golfpro Leendert de Goeij weer bijscholing krijgen op de verschillende onderdelen zoals het chippen en putten (1), het pitchen (2) en het werken met lange ijzers en woods (3).

vrijdag 24 april 2009 16:23

Vervolg onderhoudswerkzaamheden

Het opnieuw met gras inzaaien van de complete fairway van hole 2 heeft het gebruik van deze fairway tijdelijk buiten gebruik gesteld. Voor de komende periode van circa 4 tot 5 weken is daarom gekozen voor een tijdelijke afslagplaats naast de fairway nabij de hole zelf, zodat men nu goed kan oefenen op het chippen naar hole 2.

Vandaag (20 april 2009) is begonnen met groot onderhoud van de velden waarop de huidige holes 8 en 9 liggen en daarom zijn deze holes tot nader order buiten gebruik Als eindresultaat ligt er weer een prachtige grasmat en bovendien is dan sprake van een geheel nieuwe hole 9 over een afstand van circa 170 meter, waarmee de tijdelijke greens op gewoon gras weer zijn komen te vervallen.

vrijdag 17 april 2009 16:13

Open dag was groot succes

Om de open dag te laten slagen was vooraf veel aandacht besteed aan de publiciteit en de wijze van aanpak. Her en der zijn posters opgehangen, artikelen en advertenties zijn geplaatst in Regiogolf, in het Witte Weekblad en in de bladen van de Buyze Pers, uitnodigingen werden verstuurd via email en website, etc.etc., terwijl voor de dag zelf een draaiboek was gemaakt voor de wijze van aanpak, de aanbiedingen etc.

woensdag 08 april 2009 16:08

Uitslag golftoernooi 3 april 2009

Onder uitstekende weersomstandigheden is afgelopen vrijdagmiddag weer het maandelijkse golftournooi gespeeld. Zowel het intro als de wedstrijd als de nazit zijn voor 100% geslaagd te noemen. Uiteraard zijn de deelnemers hier zelf debet aan, maar ook de bijdrage van golfleraar Leendert de Goeij mag niet worden vergeten.

<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Volgende > Einde >>
Pagina 38 van 39