zaterdag 08 oktober 2016 14:49

Maandtoernooi oktober

door Casper Jansen

Onderstaan verslag geschreven door Leo Scholte (de Goeij)

Verslag maandtoernooi van 7 oktober 2016.

In verband met het feit, dat de organisator van dit evenement op vrijdag 7 oktober niet aanwezig kon zijn in verband met een soort reünie in het Olympisch stadion van Amsterdam, wat naar mijn idee een wandelvoetbaltoernooi was voor oude, dan wel zeer oude ex voetballers, heeft Leo de Goeij samen met Simon Lagendijk de organisatie op zich genomen.

Enige maanden geleden speelden we een wedstrijd matchplay op Ter Specke tegen een team van Golfclub Liemeer. De return liet even op zich wachten, want het valt toch nog niet mee om van twee clubs elk een team van 6 te formeren die dan ook nog allemaal op dezelfde dag kunnen spelen.
Uiteindelijk was er dan toch een geschikte datum gevonden: vrijdag 30 september.
Het team van Ter Specke bestond uit Ank Scholte, Anja Hoogenkamp, Wim van der Leeuw, Rob van der Zwet, Lau Korsuize en Karel Zwetsloot. Ietsje anders van samenstelling dan bij de thuiswedstrijd. Dat was geen nadeel maar wél een voordeel: twee spelers die nog nooit matchplay hadden gespeeld (Wim en Karel) konden hier nu ook mee kennismaken.
Iedereen was ruim op tijd voor de koffie en de afslag om half tien. Rob had de pech onderweg tot de ontdekking te komen zijn golfschoenen thuis te hebben gelaten. Dus moest ie nog even snel terug.	  
donderdag 29 september 2016 11:03

Leidens Ontzet-maandtoernooi vrijdag 7 oktober

door Dick Faas

Met de kermis achter de rug en voor sommigen met de haring en het wittebrood nog maar net achter de kiezen, wordt het weer tijd om het luie zweet eruit te gaan golfen. Een mooiere gelegenheid is er dan niet als het spelen tijdens het maandelijkse golftoernooi op Golfbaan Ter Specke. Strijd en gezelligheid vieren daar immers altijd hoogtij en dus is het zeker de moeite waard om de golfclubs te kruisen op weg naar een mooie uitslag. Mocht het echter over 9 holes op een sof uitlopen, dan zijn er altijd nog wel een paar lieve gastvrouwen om u halverwege het rondje op te vangen met een hapje en drankje en na afloop kunt u zich ongetwijfeld getroost weten met de net-niet verhalen van de andere golfers.

woensdag 28 september 2016 14:58

Inschrijving Avond-Nacht-Golfwedstrijd compleet

door Dick Faas

Voor de Avond-Nacht Golfwedstrijd van 28 oktober 2016, is het maximale aantal deelnemers van 36, bereikt. Men kan nog wel inschrijven voor een vermelding op een reservelijst daarmee heeft men voorrang bij een eventueel zelfde evenement, medio oktober 2017.

 
M.vr.gr,
 
Namens de jubileumcommissie van
Golfclub Ter Specke,
 
Johan Randsdorp

donderdag 22 september 2016 14:18

Golfen op zondag op Golfbaan Ter Specke

door Dick Faas

Zoals bekend was het golfen op zondag altijd al mogelijk behoudens voor zover er voetbalwedstrijden plaatsvonden. Met het stopzetten van het zondagvoetbal bij FC Lisse is gekomen tot een nadere invulling van de openingstijden voor het golfen op zondag. Ingaande zondag 1 oktober is de golfbaan elke zondag open van 8:30 tot 16:30 en de driving-range van 13:00 tot 16:00. De golfleraar is steeds aanwezig van 12:30 tot 16:30 zodat men tijdens deze uren ook golflessen kan volgen.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 9 van 49