Het maandtoernooi van vrijdag 2 juni gaat door.

De inschrijving voor de golfdag bij G&C Liemeer op dinsdag 13 juni 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

Met vriendelijke groet,

Ben en Casper

 

dinsdag 16 mei 2017 11:43

Golfen bij G&C club Liemeer

door Casper Jansen

Hallo allemaal

We hebben weer een leuk arrangement met Golf & Countryclub Liemeer kunnen regelen. We gaan spelen op de, voor een aantal onder ons, bekende en populaire Par 3&4 baan ”De Bovenlanden”.  Met de Golf & Countryclub Liemeer is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 13 juni vanaf 09.45 uur komen spelen. 

zaterdag 13 mei 2017 08:30

Maandtoernooi van 12 mei

door Casper Jansen

Bijgaand het verslag van Rob van der Zwet

Het maandtoernooi van 12 mei 2017,

Op de 12e! terwijl het altijd op de 1e vrijdag van de maand is ?  
Vanwege ‘spreiding van de evenementen’ zo schreef Dick in z’n mail.  Dat kwam voor mij wel goed uit, want op 5 mei was ik in een ander deel van het land.

Na een koud begin zou het in loop van de week mooi weer worden. Dus na de hele week binnen werken, had ik er wel zin om een rondje te spelen. Maar dat viel wel even tegen vrijdag morgen, het was één en al regen; zou het wel doorgaan? zal ik wel gaan ? Ik heb even getwijfeld, maar na raadpleging van Buienradar enz.  besloten toch te gaan.  En terecht, want alleen al qua weer werd het een prachtige middag. 

In verband met lopend groot onderhoud zal pas a.s. maandagavond 29 mei groen licht kunnen worden gegeven voor het maandtoernooi van vrijdag 2 juni a.s. Let daarom op de berichtgeving per email danwel de webside www.golfbaanterspecke.nl 

De inschrijving voor de Golftrip naar Aparthotel Delden op 31 augustus en 1 september 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

Met vriendelijke groet,

Casper en Harry

 


<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 9 van 52