dinsdag 22 september 2009 18:48

Uitslagen Harddraverij Golftoernooi

door Dick Faas
De voorbereiding en de uitwerking van het Harddraverij golftoernooi waren ook nu weer in de vertrouwde handen van Frank Duivenvoorden en zijn steun in bange dagen Yulin Tjan. 
Mede door de grote opkomst (52 deelnemers), het fantastische weer en last but not least de ondersteuning van de vrijwilligers van FC Lisse Golf, is de dag zelf een geweldig succes geworden en verdient de opzet in deze vorm een jaarlijks terugkerende herhaling.
maandag 21 september 2009 16:33

Golftoernooi Harddraverij geslaagd

door Dick Faas
De foto's zijn al geplaatst in een foto-album en binnenkort volgt ook nog de uitslag, maar daarop vooruitlopend gaat hierbij het verslag van één van onze fantastische vrijwilligers, namenlijk Joke Korsuize.
maandag 07 september 2009 13:41

Golftoernooi tijdens harddraverij-feesten

door Dick Faas
Op zondag 20 september is golfbaanTerspecke voor het eerst de gastheer van het jaarlijks tijdens de harddraverij-feesten van Lisse te houden golftoernooi. De leiding is in handen van Frank Duivenvoorden met assistentie van onze golfleraar Leendert de Goeij, enkele marshals en dames voor de catering.
Temeer omdat hierbij de golfbaan extra wordt gepromoot, zijn ook de leden van FC Lisse Golf van harte welkom.
Voor deelname verwijzen wij graag naar bijgaande uitnodiging:
Het weerstation dat Casper Jansen als winnaar van het maandelijkse golftoernooi ten deel viel, geeft aan dat niets zo veranderlijk is als het weer. Herfst, storm, bliksem en stortbuien waren voorspeld, maar zonneschijn en terrasjesweer vielen ons ten deel. Daarmee werd ook nog eens onomstotelijk bewezen dat wie thuisblijft altijd ongelijk heeft.
maandag 31 augustus 2009 20:47

Maandtournooi a.s. vrijdagmiddag 4 september

door Dick Faas
Het inmiddels bij velen populaire maandtournooi zal a.s. vrijdagmiddag al weer gaan plaatsvinden. Bij deze daarom een oproep om snel in te schrijven via de gebruikelijke kanalen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (email), het clubhuis (ter plekke) of telefonisch 06-55140583 (Leendert de Goeij).
Net als de vorige keer zal de wedstrijd over 9 holes worden aangevuld met een spel op zowel de puttinggreen als de drivingrange en het zal er daarom
weer om gaan spannen wie er met de prijzen naar huis zal gaan.
dinsdag 25 augustus 2009 16:57

Golfuitje vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober

door Dick Faas
Al enige tijd gingen stemmen op om ook eens een keer een paar dagen elders te gaan golfen.
Leendert is op onderzoek uitgegaan en heeft een zeer aantrekkelijk arrangement weten te regelen bij golfclub Martensplek in Tienderveen (bekend van Man Bijt Hond).
Zelf heb ik al tweemaal een paar dagen daar mogen golfen en dat was (even los van de kwaliteit van het golfen) een geweldig succes. Mooie golfbanen, een gezellig restaurant/clubhuis en een prima hotel.
Hopenlijk doen we de liefhebbers met bijgaande uitnodiging dan ook een groot plezier. 

<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>
Pagina 49 van 51