Vrijdag 17 februari was het dan zover. Zo’n 30 personen hadden zich opgegeven.

Iedereen was verwachtingsvol wat er zoal geboden zou worden.

Martijn Claassen van WERELDWIJNEN Lisse, samen met de leden van de evenementencommissie, hadden alles voorbereid.

donderdag 09 februari 2017 21:53

Spectaculair rondje golfen Peter Slobbe

door Dick Faas

Onder winterse omstandigheden (1 graad onder nul maar met een gevoelstemperatuur van - 7) heeft Peter Slobbe vanmiddag alle golfrecords van Golfbaan Ter Specke weten te verbreken. Tijdens zijn Qualifying-18 holes ging hij op de eerste 9 van start met een birdie gevolgd door 3 parren op 2,3 en 4 om na een birdie op 7 af te sluiten met nogmaals een par op 9. Daarmee sloot hij af met 29 slagen en door zijn handicap 35 met 26 stablefordpunten.

Het fraaie weer heeft niet alleen weer veel deelnemers getrokken maar ook waren een aantal vogeltjes van de partij. Een verslag van André Jansen: 

Alle ingrediënten voor een geslaagd golftoernooi waren op vrijdag 3 februari 2017 aanwezig. Goed weer (droog en weinig wind), 38 deelnemers die enthousiast stonden te trappelen om te beginnen, een welbespraakte pro die zijn welkomstwoord (met spiekbriefje) klaar had en aandacht vroeg voor de zieke leden die er helaas niet bij konden zijn en de dames van de catering die voor de inwendige mens zorgden.

Door dit alles is er goed gespeeld. Vier deelnemers hebben een Birdie geslagen. Yvonne op hole 9, Ton op hole 4, Harold op hole 1 en Casper op hole 6. Zie de trotse winnaars op de fotoreportage.

donderdag 26 januari 2017 16:46

Maandtoernooi 3 februari: It Giet Oan !

door Dick Faas

We zitten nu nog in winterse sferen, maar de echte schaatsliefhebbers moeten we voor de komende week helaas teleurstellen. Om met de woorden van Henk Kroes te spreken: It Giet Oan ! maar danwel op onze eigen golfbaan en niet op de slootjes en vaarten van Friesland. Na het weekend kunnen we weer volop golfen en voor vrijdagmiddag 3 februari is de verwachting: 10 graden boven nul bij een lekker zonnetje.  Kortom het wordt weer tijd om achter de geraniums vandaan te komen en de golfijzers uit het vet te halen. De organisatie staat dan garant voor een gezellig maandtoernooi waar uw aanwezigheid erg op prijs wordt gesteld.

donderdag 12 januari 2017 14:59

Wijnproeverij jubileumcommissie

door Dick Faas

De jubileumcie nodigt hierbij iedereen uit, eventueel met partner, voor de 3e activiteit in ons 10 jarig jubileumjaar.

Op vrijdag 17 februari a.s. van 16.00 - 19.00 uur zal vinoloog Martijn Claassen van WERELD WIJNEN ons kennis laten maken met een breed assortiment van mooie wijnen.

Hij neemt ons mee langs vele wijnstreken waarbij onze zintuigen op aangename manier geprikkeld kunnen worden.

Deze keer het verslag van niemand anders als de winnares van het toernooi Dorry Veenhof.


Ondanks de weersvoorspelling van veel wind en een gevoelstemperatuur van ­– 20 graden was het vrijdag 6 januari een  schitterende dag voor het nieuwjaarsgolftoernooi. Na het golfen toen iedereen binnen was en Dick een woordje had gedaan werd er door iedereen geproost op het nieuwe jaar. Hierna kwam Johan met de plannen voor het verdere verloop van de feestelijkheden van het 10-jarig bestaan van de golfclub.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 10 van 52