woensdag 28 september 2016 14:58

Inschrijving Avond-Nacht-Golfwedstrijd compleet

door Dick Faas

Voor de Avond-Nacht Golfwedstrijd van 28 oktober 2016, is het maximale aantal deelnemers van 36, bereikt. Men kan nog wel inschrijven voor een vermelding op een reservelijst daarmee heeft men voorrang bij een eventueel zelfde evenement, medio oktober 2017.

 
M.vr.gr,
 
Namens de jubileumcommissie van
Golfclub Ter Specke,
 
Johan Randsdorp

donderdag 22 september 2016 14:18

Golfen op zondag op Golfbaan Ter Specke

door Dick Faas

Zoals bekend was het golfen op zondag altijd al mogelijk behoudens voor zover er voetbalwedstrijden plaatsvonden. Met het stopzetten van het zondagvoetbal bij FC Lisse is gekomen tot een nadere invulling van de openingstijden voor het golfen op zondag. Ingaande zondag 1 oktober is de golfbaan elke zondag open van 8:30 tot 16:30 en de driving-range van 13:00 tot 16:00. De golfleraar is steeds aanwezig van 12:30 tot 16:30 zodat men tijdens deze uren ook golflessen kan volgen.

dinsdag 20 september 2016 21:10

Dinsdagochtendgolf op Liemeer

door Casper Jansen

Onderstaand verslag geschreven door Henny Kloos.

Afgelopen dinsdag 20 september 2016 togen 28 dolenthousiaste golfers uit Lisse en omgeving vol verwachting naar de golf& countryclub Liemeer. Het normale dinsdagochtend inlooptoernooi was voor die dag verplaatst naar de polder tussen Papenveer en Nieuwveen. Voor degene die er nog nooit geweest is was het toch nog even zoeken. Vanaf 8.30 uur werd iedereen verwacht in het clubhuis van Liemeer. Voor de meesten was dit extra vroeg opstaan want bijna alle golfers hebben inmiddels de seniorenstatus bereikt of bijna bereikt en komen normaal niet zo vroeg hun bed uit. 

maandag 19 september 2016 19:19

Creatieve geest gezocht

door Dick Faas

De organisatie van Golfbaan Ter Specke is met de inzet van vele vrijwilligers redelijk goed op orde en natuurlijk is iedere extra vrijwilliger voor een plekje bij de marshals of onderhoudsmensen altijd nog welkom. Waar echter wel sprake is van een stukje onderbezetting, is op het front van de publiciteit en dan denken we aan het maken van wedstrijdverslagen, het publiceren van golfitems op onze website en facebook-pagina, het opmaken van persberichten ter plaatsing in de regionale bladen en landelijke golfbladen etc. We zouden dan ook zeer gelukkig zijn als een van u zich zou willen aansluiten bij het huidige team om met elkaar hiervoor zorg te dragen. Mocht u beschikken over een vlotte pen van schrijven, dan zult u niet alleen snel scoren bij alle lezers maar bovendien ook veel voldoening ervaren van hetgeen u weet vast te leggen. Mocht u over een creatieve geest beschikken, dan is deze vakature op uw lijf geschreven en moet u echt eens geheel vrijblivend een gesprek met ons aangaan.   

Voor nadere informatie kunt u bellen met 06-51611525 (Dick) of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

donderdag 15 september 2016 09:02

Jubileumjaar gaat van start

door Dick Faas

                                                                     


In het kader van het 10-jarig jubileum van de golfbaan, organiseert de jubileumcommissie:

 

28 oktober 2016

 

een Avond-nacht Golfwedstrijd

 

Aanvang (shotgun) wedstrijd om 20:00 uur (ontvangst vanaf 18:30 uur, zie programma).

 

Het fun-element van dit jubileumevenement betreft het spelen van een (stroke-play) wedstrijd in het donker. De lichtgevende golfballen, glow-sticks en andere verlichting van de baan geven deze wedstrijd een bijzonder effect.

De inschrijfkosten bedragen € 12,50 p.p. Bij dit bedrag inbegrepen: koffie / thee bij binnenkomst, een led hoofdlamp (in bruikleen) en een lichtgevende golfbal (in bruikleen). Inschrijving staat open voor leden van de golfclub Ter Specke met minimaal baanpermissie.Het aantal deelnemers is beperkt tot 36 personen (vol is vol). Bij overschrijding van genoemd aantal komt men op een reservelijst en heeft men voorrang bij een eventueel zelfde evenement, medio oktober 2017. Inschrijving uitsluitend op het emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De inschrijving sluit op 14 oktober 2016 of eerder bij het bereiken van het maximale aantal toegestane deelnemers. De ontvangst, prijsuitreiking, etc. vindt plaats in de kantine van de FC, de golfshop en de drivingrange zijn gesloten.

 

Voorlopig programma

18:30 - 19:15 uur Ontvangst genodigden en deelnemers (kantine FC)

19:15 - 1945 uur Welkom, toespraak en flight-indeling

ca. 19:45 uur Openingshandeling(en)

20:00 – 22:00 uur Golfwedstrijd

ca. 22:45 uur Prijsuitreiking

 

dinsdag 13 september 2016 08:17

Gastvrouw gezocht voor maandagmorgen

door Dick Faas

Golfbaan Ter Specke heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dat vult men bijvoorbeeld in door de inzet van marshalls, welke dagelijks er voor zorgdragen dat de baan op orde is en blijft. Bovendien ontvangen zij de gasten en voorzien hen van alle benodigde en gewenste informatie. Op de maandagmorgen schiet dit laatste er nogal eens bij in, omdat de marshal dan bij de start van de week meer tijd moet investeren in het blazen van de greens, het plaatsen van vlaggen en afstandsborden, alsmede het op orde brengen van clubhuis en terras. Onze penningmeester Harry Woerde offert zich al enige tijd op om de marshal dan enigszins te ontlasten door vanaf 8.45 uur tot 10.45 uur als gastheer de gasten te ontvangen en onderwijl ook het clubhuis en het terras op orde te brengen. Juist voor deze inzet zijn wij naarstig op zoek naar een of enkele gastvrouwen, welke iedere maandagmorgen danwel op toerbeurt gedurende genoemde tijden deze rol willen gaan vervullen.

Voor nadere informatie kunt u bellen met 06-51611525 (Dick) of 06-53913912 (Harry) of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

  

    

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 10 van 50