Het fraaie weer heeft niet alleen weer veel deelnemers getrokken maar ook waren een aantal vogeltjes van de partij. Een verslag van André Jansen: 

Alle ingrediënten voor een geslaagd golftoernooi waren op vrijdag 3 februari 2017 aanwezig. Goed weer (droog en weinig wind), 38 deelnemers die enthousiast stonden te trappelen om te beginnen, een welbespraakte pro die zijn welkomstwoord (met spiekbriefje) klaar had en aandacht vroeg voor de zieke leden die er helaas niet bij konden zijn en de dames van de catering die voor de inwendige mens zorgden.

Door dit alles is er goed gespeeld. Vier deelnemers hebben een Birdie geslagen. Yvonne op hole 9, Ton op hole 4, Harold op hole 1 en Casper op hole 6. Zie de trotse winnaars op de fotoreportage.

donderdag 26 januari 2017 16:46

Maandtoernooi 3 februari: It Giet Oan !

door Dick Faas

We zitten nu nog in winterse sferen, maar de echte schaatsliefhebbers moeten we voor de komende week helaas teleurstellen. Om met de woorden van Henk Kroes te spreken: It Giet Oan ! maar danwel op onze eigen golfbaan en niet op de slootjes en vaarten van Friesland. Na het weekend kunnen we weer volop golfen en voor vrijdagmiddag 3 februari is de verwachting: 10 graden boven nul bij een lekker zonnetje.  Kortom het wordt weer tijd om achter de geraniums vandaan te komen en de golfijzers uit het vet te halen. De organisatie staat dan garant voor een gezellig maandtoernooi waar uw aanwezigheid erg op prijs wordt gesteld.

donderdag 12 januari 2017 14:59

Wijnproeverij jubileumcommissie

door Dick Faas

De jubileumcie nodigt hierbij iedereen uit, eventueel met partner, voor de 3e activiteit in ons 10 jarig jubileumjaar.

Op vrijdag 17 februari a.s. van 16.00 - 19.00 uur zal vinoloog Martijn Claassen van WERELD WIJNEN ons kennis laten maken met een breed assortiment van mooie wijnen.

Hij neemt ons mee langs vele wijnstreken waarbij onze zintuigen op aangename manier geprikkeld kunnen worden.

Deze keer het verslag van niemand anders als de winnares van het toernooi Dorry Veenhof.


Ondanks de weersvoorspelling van veel wind en een gevoelstemperatuur van ­– 20 graden was het vrijdag 6 januari een  schitterende dag voor het nieuwjaarsgolftoernooi. Na het golfen toen iedereen binnen was en Dick een woordje had gedaan werd er door iedereen geproost op het nieuwe jaar. Hierna kwam Johan met de plannen voor het verdere verloop van de feestelijkheden van het 10-jarig bestaan van de golfclub.

Als men terugkijkt op het jaar 2016, zal men in eerste instantie vooral terugkijken naar de oorlog in Syrië en de aanslagen in Parijs, Nice, Brussel en Berlijn. Het spelen van het spelletje golf lijkt daarbij maar bijzaak, maar tegelijkertijd vormt het juist de afleiding die we zoeken om de geest te verzetten en nieuwe kontakten op te doen in sfeervolle omstandigheden. Als Golfbaan Ter Specke mogen we als zodanig niet klagen over het verloop van het afgelopen jaar. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers is de kwaliteit van de golfbaan en de organisatie erom heen alleen nog maar verder verbeterd.

zondag 18 december 2016 14:43

Klaverjassen op zijn Rotterdams

door Dick Faas

 

Het was al enige tijd bekend, maar eindelijk was het dan zover. De jubileumcommissie in persoon van Ank Scholte en Yvonne Allebes organiseerde afgelopen vrijdagavond een klaverjastoernooi in de kantine van FC Lisse. Voor sommige golfers was dit eerst nog onbekend terrein, zodat vooraf zelfs oefensessies werden belegd om zich in ieder geval termen als introeven, seinen, verplicht spelen, roem en nat gaan, meer eigen te maken. Verzaken zou uit den boze zijn en gekozen was voor de Rotterdamse variant van het klaverjassen. Het halen van het GVB blijkt nu een wat gemakkelijker klus geweest te zijn.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 8 van 50