Vrijdag 7 Juli was er weer een maandtournooi .Met  ongeveer 38  deelnemers was het tournooi

weer goed bezet.Na een waterig zonnetje in de ochtend brak later in de middag de zon lekker door.

Met een bakkie koffie en een stuk cake achter de kiezen kon de wedstrijd beginnen.

Leo Scholte  had weer eens een goede dag en won bij de heren. Bij de dames was het Evelien van der Sloot

die de overwinning in de wacht sleepte.

De neary was deze keer bij hole 9. Ondergetekende won deze met een fantastische  slag .

Daarna was er nog een kleine  BBQ waar ik helaas niet bij kon zijn.Maar dat zal net zo gezellig zijn geweest als de hele

middag. De gemaakte foto's staan in bijgaand foto-album. 

Tot het volgende maandtournooi.

 

Groetjes

Dick van der Splinter.

 

maandag 03 juli 2017 08:06

ZondagMiddagCompetitie volgeboekt

door Dick Faas

Wegens het bereiken van het maximale aantal deelnemers is de inschrijving voor de ZondagMiddagCompetitie gesloten.

De periode van groot onderhoud ligt vanaf maandag weer achter ons en de fairways liggen er weer als biljartlakens bij. Het was even behelpen, maar het komt de golfbaan in kwaliteit wel ten goede. Verder hebben wij als golfbaan gelukkig niets van doen met wintergreens of het tussentijds prikken en bezanden van de greens. Kortom: we kunnen er nu voorlopig weer tegenaan. Dat geldt ook voor het qualifying zijn van de baan. Overigens geldt ingaande 1 juli dat men door bijstelling van de Course en Slope Rating minder slagen meekrijgt. In het clubhuis en de website zullen de nieuwe tabellen worden gepubliceerd.  In aanloop van de start van de ZondagMiddagCompetitie spelen we a.s. vrijdagmiddag 7 juli weer het maandtoernooi, dat deels in het teken staat van een aansluitende petit-BBQ.

 

Golftoernooi op Golf- & Countryclub Liemeer

13 juni 2017

 

Op dinsdag 16 mei ontving ik weer een uitnodiging van Casper en Ben met de mededeling dat zij er in geslaagd waren een leuk golf-arrangement te regelen bij Golf- & Countryclub Liemeer. Ik liet er dan ook geen gras over groeien en meldde mij direct aan, want deelname aan zo’n toernooi resulteert in de meeste gevallen in een leuk en geslaagd toernooi met als afronding een uitgebreide lunch.

zondag 11 juni 2017 18:29

ZondagMiddagCompetitie golf

door Dick Faas

                                 

In het kader van het 10-jarig bestaan van de golfbaan, organiseert de jubileumcommissie

 

een  ZondagMiddagCompetitie

 

De competitie start op zondagmiddag 9 juli 2017 en is een inloopcompetitie gedurende zes aangesloten zondagmiddagen. De laatste competitiedag is op zondagmiddag 13 augustus 2017. De wedstrijdvorm is “Strokeplay” en de score van de dag wordt omgezet in een puntensysteem. Wie minstens 4x meedoet wordt automatisch geplaatst in het eindklassement; speelt men alle 6 wedstrijden dan tellen de twee laagste dag-scores niet mee voor het eindklassement. Het is dus niet de verplichting om alle zondagen mee te spelen. De aanmelding en indeling op de desbetreffende zondagmiddag zal zijn maximaal 3 personen per flight. 

Het maandtoernooi van vrijdag 2 juni gaat door.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 8 van 52