Vandaag (20 april 2009) is begonnen met groot onderhoud van de velden waarop de huidige holes 8 en 9 liggen en daarom zijn deze holes tot nader order buiten gebruik Als eindresultaat ligt er weer een prachtige grasmat en bovendien is dan sprake van een geheel nieuwe hole 9 over een afstand van circa 170 meter, waarmee de tijdelijke greens op gewoon gras weer zijn komen te vervallen.

vrijdag 17 april 2009 16:13

Open dag was groot succes

door Dick Faas

Om de open dag te laten slagen was vooraf veel aandacht besteed aan de publiciteit en de wijze van aanpak. Her en der zijn posters opgehangen, artikelen en advertenties zijn geplaatst in Regiogolf, in het Witte Weekblad en in de bladen van de Buyze Pers, uitnodigingen werden verstuurd via email en website, etc.etc., terwijl voor de dag zelf een draaiboek was gemaakt voor de wijze van aanpak, de aanbiedingen etc.

woensdag 08 april 2009 16:08

Uitslag golftoernooi 3 april 2009

door Dick Faas

Onder uitstekende weersomstandigheden is afgelopen vrijdagmiddag weer het maandelijkse golftournooi gespeeld. Zowel het intro als de wedstrijd als de nazit zijn voor 100% geslaagd te noemen. Uiteraard zijn de deelnemers hier zelf debet aan, maar ook de bijdrage van golfleraar Leendert de Goeij mag niet worden vergeten.

dinsdag 31 maart 2009 16:00

Golftoernooi 3 april 2009

door Dick Faas

Vele golfers moeten nog ontwaken uit de winterslaap en daarom bij deze een oproep om a.s. vrijdagmiddag weer mee te doen aan het maandelijkse golftournooi op Ter Specke. De weersvooruitzichten geven immers aan het doorbreken van de lente met zon en hogere temperaturen.

woensdag 25 maart 2009 15:55

Open dag opent ogen

door Dick Faas

De golfafdeling van FC Lisse houdt op vrijdag 17 april een open dag. Golfleraar Leendert de Goeij denkt dat er nog heel wat mensen op Ter Specke te winnen zijn voor zijn sport. ´Nog steeds zijn er mensen, die niet weten dat je bij FC Lisse kunt golfen. Je hebt nog steeds mensen die vooroordelen over de sport hebben, terwijl golf met 350.000 leden na voetbal en tennis de derde volksport in Nederland is.

zaterdag 07 maart 2009 15:46

Golftoernooi 6 maart 2009

door Dick Faas

Corry Ouwehand en Gerard van der Voort zegevieren tijdens golftoernooi
 

Onder prima weersomstandigheden is afgelopen vrijdag weer het maandelijkse golftournooi gespeeld. Na enige uitleg van algemene regels en local rules, gaf Leendert de Goeij om 14.00 uur het startschot voor de verschillende flights.

<< Start < Vorige 51 Volgende > Einde >>
Pagina 51 van 51