maandag 09 oktober 2017 07:54

Hutspottoernooi 6 oktober

door Casper Jansen

Onderstaand verslag is geschreven door Gerard Versluys.

We werden enthousiast ontvangen en ingeschreven door Ank en Simon. Van verre was al de vers gezette koffie te ruiken gecomplementeerd met heerlijke koeken. Nadat de laatste van de 35 ingeschreven leden zich hadden gemeld, werden door Simon de flights samengesteld en de handicaps genoteerd op de loopbriefjes.

maandag 02 oktober 2017 10:10

2e Avond-nacht Golfwedstrijd

door Dick Faas

De jubileumcommissie sluit het 10-jarig jubileumjaar af met de organisatie van

 

 

een 2e Avond-nacht Golfwedstrijd

 

op vrijdagavond 27 oktober 2017

 

Aanvang (shotgun) wedstrijd om 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur, zie programma).

 

Het fun-element van dit jubileumevenement betreft het wederom spelen van een wedstrijd in het donker. De wedstrijdvorm is “Strokeplay” met 100 % handicapverrekening. De lichtgevende golfballen, glow-sticks en andere verlichting van de baan geven deze wedstrijd een bijzonder effect.

 

De inschrijfkosten bedragen € 12,50 p.p. Bij dit bedrag inbegrepen: koffie/ thee bij binnenkomst, een led hoofdlamp (bruikleen) en een lichtgevende golfbal (bruikleen). De inschrijving staat open voor leden van de golfclub Ter Specke met een actuele EGA-handicap.

donderdag 28 september 2017 19:19

Maandtoernooi in een Leids sfeertje

door Dick Faas

Omdat Rubberen Robbie ons de afgelopen week is ontvallen en de komende week in het teken staat van de Leidse 3 oktoberfeesten, dienen we bij het maandtoernooi van oktober wel stil te staan bij een stukje vaderlands geschiedenis. Het is al weer 443 jaar geleden dat de Spanjaarden tijdens de tachtigjarige oorlog in 1574 Leiden probeerden te ontzetten. De stad was slecht voorbereid op het Spaanse beleg en door de omsingeling was er bijna geen eten en stierven de mensen van de honger. Doordat de geuzen echter de dijken doorstaken, moesten de Spanjaarden vluchten voor het water en werd Leiden op 3 oktober 1574 ontzet.

donderdag 14 september 2017 14:35

Inschrijving The Dunes gesloten

door Casper Jansen

De inschrijving voor de golfdag bij "The Dunes" op dinsdag 17 oktober 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

 

zondag 10 september 2017 17:54

Golfen op The Dunes Zandvoort

door Casper Jansen

Het is ons weer gelukt een leuk “buiten de deur arrangement” te regelen. We gaan naar de, voor velen onder ons, bekende en populaire baan in Zandvoort “The Dunes” (voorheen Open Golf Zandvoort). Met de “The Dunes” is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 17 oktober vanaf 08.30 uur komen spelen. De kosten bedragen €35 p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie/thee + cake bij binnenkomst, 2 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje frisdrank, greenfee en lunch. 

maandag 04 september 2017 19:37

Golftrip naar Aparthotel Delden

door Casper Jansen

Onderstaand artikel is geschreven door Nel Harte

Ons golfuitje naar Aparthotel Delden 31 aug en 1 sept 2017

Weer een heel jaar hebben wij ernaartoe geleefd erover gesproken en gedroomd. Gelukkig is zo’n jaar weer snel om en reden 31 augustus de auto’s in groten getale weer richting Het Hof van Twente naar het plaatsje Delden. Daar werden wij weer vriendelijk en gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie met een heuse krentenwegge. Na zo’n reis gaat dat er wel in.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 6 van 52