vrijdag 01 mei 2009 16:32

Karel en Corry domineren golftoernooi

door Dick Faas

Karel Zwetsloot en Corry Ouwehand domineren golftoernooi

Een zonovergoten dag en een grote opkomst aan deelnemers waren al voldoende om te spreken van een zeer geslaagd tournooi. Omdat golfpro Leendert de Goeij de acht flights wist in te delen op de aanwezige dames die zelf hun “mannen” mochten kiezen, was al snel duidelijk dat iedere vrouw haar eigen voorkeur heeft.

donderdag 30 april 2009 16:27

Opfriscursussen vanaf vrijdag 8 mei

door Dick Faas

De volgende cyclus van opfriscursussen begint weer op vrijdag 8 mei. De clubleden met GVB kunnen dan onder leiding van onze golfpro Leendert de Goeij weer bijscholing krijgen op de verschillende onderdelen zoals het chippen en putten (1), het pitchen (2) en het werken met lange ijzers en woods (3).

vrijdag 24 april 2009 16:23

Vervolg onderhoudswerkzaamheden

door Dick Faas

Het opnieuw met gras inzaaien van de complete fairway van hole 2 heeft het gebruik van deze fairway tijdelijk buiten gebruik gesteld. Voor de komende periode van circa 4 tot 5 weken is daarom gekozen voor een tijdelijke afslagplaats naast de fairway nabij de hole zelf, zodat men nu goed kan oefenen op het chippen naar hole 2.

Vandaag (20 april 2009) is begonnen met groot onderhoud van de velden waarop de huidige holes 8 en 9 liggen en daarom zijn deze holes tot nader order buiten gebruik Als eindresultaat ligt er weer een prachtige grasmat en bovendien is dan sprake van een geheel nieuwe hole 9 over een afstand van circa 170 meter, waarmee de tijdelijke greens op gewoon gras weer zijn komen te vervallen.

vrijdag 17 april 2009 16:13

Open dag was groot succes

door Dick Faas

Om de open dag te laten slagen was vooraf veel aandacht besteed aan de publiciteit en de wijze van aanpak. Her en der zijn posters opgehangen, artikelen en advertenties zijn geplaatst in Regiogolf, in het Witte Weekblad en in de bladen van de Buyze Pers, uitnodigingen werden verstuurd via email en website, etc.etc., terwijl voor de dag zelf een draaiboek was gemaakt voor de wijze van aanpak, de aanbiedingen etc.

woensdag 08 april 2009 16:08

Uitslag golftoernooi 3 april 2009

door Dick Faas

Onder uitstekende weersomstandigheden is afgelopen vrijdagmiddag weer het maandelijkse golftournooi gespeeld. Zowel het intro als de wedstrijd als de nazit zijn voor 100% geslaagd te noemen. Uiteraard zijn de deelnemers hier zelf debet aan, maar ook de bijdrage van golfleraar Leendert de Goeij mag niet worden vergeten.

<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>
Pagina 49 van 50