Het weerstation dat Casper Jansen als winnaar van het maandelijkse golftoernooi ten deel viel, geeft aan dat niets zo veranderlijk is als het weer. Herfst, storm, bliksem en stortbuien waren voorspeld, maar zonneschijn en terrasjesweer vielen ons ten deel. Daarmee werd ook nog eens onomstotelijk bewezen dat wie thuisblijft altijd ongelijk heeft.
maandag 31 augustus 2009 20:47

Maandtournooi a.s. vrijdagmiddag 4 september

door Dick Faas
Het inmiddels bij velen populaire maandtournooi zal a.s. vrijdagmiddag al weer gaan plaatsvinden. Bij deze daarom een oproep om snel in te schrijven via de gebruikelijke kanalen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (email), het clubhuis (ter plekke) of telefonisch 06-55140583 (Leendert de Goeij).
Net als de vorige keer zal de wedstrijd over 9 holes worden aangevuld met een spel op zowel de puttinggreen als de drivingrange en het zal er daarom
weer om gaan spannen wie er met de prijzen naar huis zal gaan.
dinsdag 25 augustus 2009 16:57

Golfuitje vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober

door Dick Faas
Al enige tijd gingen stemmen op om ook eens een keer een paar dagen elders te gaan golfen.
Leendert is op onderzoek uitgegaan en heeft een zeer aantrekkelijk arrangement weten te regelen bij golfclub Martensplek in Tienderveen (bekend van Man Bijt Hond).
Zelf heb ik al tweemaal een paar dagen daar mogen golfen en dat was (even los van de kwaliteit van het golfen) een geweldig succes. Mooie golfbanen, een gezellig restaurant/clubhuis en een prima hotel.
Hopenlijk doen we de liefhebbers met bijgaande uitnodiging dan ook een groot plezier. 

donderdag 20 augustus 2009 13:20

Enkele golfregels in het kort

door Dick Faas
Van Casper Jansen ontvingen we de volgende uiteenzetting:
vrijdag 14 augustus 2009 21:44

Sanne en Brit smaakmakers golftournooi

door Dick Faas

Een zonnige dag, de rust van een prachtige natuur en een grote opkomst van deelnemers, zijn misschien wel de beste ingrediënten voor een geslaagd golftournooi, maar als het gaat om 50-plussers kan een dag helemaal niet meer stuk als de jeugd daarvan onderdeel uitmaakt.

Blijkbaar hadden Joke en Lau Korsuize hun kleindochters Sanne en Brit van 6 en 8 jaar oud goed geïnstrueerd, want als assistentes van Joke gingen zij tijdens de wedstrijd rond met ijsjes en drank, hielpen zij Dick met het ballen rapen op de drivingrange en last-but-not least zorgden zij ook nog eens voor de uitgifte van de consumptie-munten.  

 
In verband met het aanleggen van een geheel nieuwe grasmat, waren de bestaande hole 8 en de tijdelijke hole 9 enkele maanden niet bespeelbaar. In deze periode werd ook een geheel nieuwe hole 9 aangelegd met een lengte van ca. 175 meter.
Bij de start van het golftournooi a.s. vrijdag worden de hole 8 en de (nieuwe) hole 9 weer in gebruik genomen, zodat de tijdelijke hole 8 dan komt te vervallen.
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>
Pagina 49 van 51