Het "oude" jaar loopt nu echt op zijn eind, zodat we ons gaan klaarstomen voor het nieuwe golfjaar 2018. Terugkijken deden we al in een vorig bericht, zodat de golffocus nu gericht zal zijn op weer eens een echte golfwedstrijd en het uitbrengen van een toast tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie. Ook nu spreken we nog eens de wens uit dat het weer een goed golfjaar mag worden met voor een ieder een positief verloop in niet alleen het golfen maar vooral ook de privé-situatie.   

donderdag 21 december 2017 15:21

Prettige feestdagen gewenst

door Dick Faas

Terugkijkend op het golfjaar 2017 mogen we met zijn allen best tevreden zijn en bijzonder daarbij was het avondgolf, de crosscountry en ook het proeven van wijn.

Het 10-jarig jubileum kon zo worden afgesloten, een bruggetje werd gebouwd en zelfs het lopen van een handicapkaart is inmiddels voor iedereen vertrouwd.           

Ook hebben we weer genoten van het golfen buiten de deur en het uitje Delden, want onze leden vormen een hechte en gezellige golffamilie en dat zie je maar zelden.  

donderdag 23 november 2017 10:31

Maandtoernooi 1 december met regenboog Pieten

door Dick Faas

Vrijdagmiddag 1 december is er weer het maandelijkse golftoernooi, dat in het zicht van pakjesdag een beetje in het teken staat van de goed heiligman Sint- Nicolaas. We zullen het echter wel moeten doen met een pepernoot of een verdwaalde Piet, maar ook kan het zijn dat alleen een regenboog aan de hemel ons ten deel valt. Zoals gewoonlijk wordt het toch weer een must om de strijd op de fairways en de gezelligheid na afloop op te zoeken. Iedereen is dan ook weer van harte welkom om zich aan te melden voor dit maandelijkse festijn.

GOLFEN IS GEZOND VOOR LICHAAM EN GEEST

Door te golfen blijft u in beweging en doet u veel nieuwe kontakten op. Golfbaan Ter Specke in Lisse heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen ook goed betaalbaar. Juist nu de bladeren beginnen te vallen, is het verstandig om eens te gaan proeven van het golfen op deze golfbaan.  Omdat we ook indoor beschikken over een oefenruimte, mag het weer de komende tijd geen belemmering vormen. Voor ons reden genoeg om u de volgende aanbieding te doen:

Gratis kennismakingscursus voor beginners    

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 50 minuten inclusief ballen en clubs waarvan 4 praktijklessen en 1 baanles. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.  

zaterdag 04 november 2017 14:27

Herfst Bok Bier toernooi

door Dick Faas

Deze keer een bijdrage van Wim Ramakers himself:

Afgelopen vrijdagmiddag , de eerste van de maand, werd het maandelijkse toernooi weer gehouden. Het stond dit keer in het teken van het Bok Bier. De weergoden waren ons gunstig gezind. Een lekkere temperatuur, weinig wind en af en toe een zonnetje. Wat wil een golfer nu nog meer.

 Natuurlijk, je handicap verlagen, maar ook met een leuke flight de baan in. Dankszij Ank kregen we van tevoren al via de mail een overzicht van de flight-indeling en de hole waar gestart moest worden.

Onder de deelnemers konden we, na een heel lange tijd van afwezigheid wegens ziekte, Steve weer verwelkomen.

zaterdag 28 oktober 2017 21:28

"Militaire" oefening op Golfbaan Ter Specke

door Dick Faas

Binnen de grenzen van de golfbaan is een eskader militairen neergestreken en s’avonds in het donker sluipen op de baan personen rond met zaklampen en wordt geschoten met oplichtende  projectielen. Het kan niets anders zijn dan een militaire oefening, maar niets is minder waar.  Op vrijdagavond 27 oktober was namelijk sprake van een avond/nacht golfwedstrijd in het kader van het afsluiten van het vieren van het 10 jarig bestaan van Golfbaan Ter Specke in Lisse. De aanwezigheid van soldaten binnen de poorten was slechts een ludieke toevalligheid en de golfers op de baan waren in verband met de duisternis voorzien van een mijnwerkers-lampje en breaklights, terwijl het bij de projectielen ging om golfballen met verlichting. De fairways en greens hadden door het plaatsen van glowsticks en lantaarns het effect van een landingsbaan op Schiphol. Het totale plaatje leek er daarom een uit het sprookje van Duizend-en-een nacht. Het decor en het fun-element waren de garanties voor een zeer geslaagd feest. 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 5 van 52