vrijdag 20 oktober 2017 15:23

Aanbieding Wintercursus Handicapverlaging

door Dick Faas

Bij het golfen blijft het toch kicken als we weer eens een parretje hebben geslagen. Evenzo geldt dit als we op Golfbaan Ter Specke de 9-holes binnen 40 slagen weten te ronden. We doen allemaal ons best om ons spel te verbeteren, maar we vervallen nogal eens in oude fouten en blijven daardoor steken op hetzelfde nivo. De ooit opgedane basis is dan volledig zoek. Om het nieuwe seizoen direct al als "betere" golfer van start te kunnen gaan, geeft golfleraar Leendert de Goeij een wintercursus met als doel een forse verlaging van de handicap en daarmee is voor iedereen het parretje of onder de 40 slagen haalbaar.

woensdag 18 oktober 2017 10:41

Dinsdagochtend op The Dunes

door Casper Jansen

Onderstaand artikel is geschreven door Niek van Ginkel.

Met de dinsdaggroep zijn we op 17 oktober weer met 39 man gaan golfen bij The Dunes/Open Golf Zandvoort.

Alles was weer prima georganiseerd door Ben en Casper. Ontvangst met koffie en gebak, indeling, afrekening, zakje met ballen, flesje water, 2 muntjes voor consumpties en tot slot een prima lunch. The Dunes is een schitterende duinbaan met een aantal bijzonder lastige holes, die de extra ballen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. 

maandag 09 oktober 2017 07:54

Hutspottoernooi 6 oktober

door Casper Jansen

Onderstaand verslag is geschreven door Gerard Versluys.

We werden enthousiast ontvangen en ingeschreven door Ank en Simon. Van verre was al de vers gezette koffie te ruiken gecomplementeerd met heerlijke koeken. Nadat de laatste van de 35 ingeschreven leden zich hadden gemeld, werden door Simon de flights samengesteld en de handicaps genoteerd op de loopbriefjes.

maandag 02 oktober 2017 10:10

2e Avond-nacht Golfwedstrijd

door Dick Faas

De jubileumcommissie sluit het 10-jarig jubileumjaar af met de organisatie van

 

 

een 2e Avond-nacht Golfwedstrijd

 

op vrijdagavond 27 oktober 2017

 

Aanvang (shotgun) wedstrijd om 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur, zie programma).

 

Het fun-element van dit jubileumevenement betreft het wederom spelen van een wedstrijd in het donker. De wedstrijdvorm is “Strokeplay” met 100 % handicapverrekening. De lichtgevende golfballen, glow-sticks en andere verlichting van de baan geven deze wedstrijd een bijzonder effect.

 

De inschrijfkosten bedragen € 12,50 p.p. Bij dit bedrag inbegrepen: koffie/ thee bij binnenkomst, een led hoofdlamp (bruikleen) en een lichtgevende golfbal (bruikleen). De inschrijving staat open voor leden van de golfclub Ter Specke met een actuele EGA-handicap.

donderdag 28 september 2017 19:19

Maandtoernooi in een Leids sfeertje

door Dick Faas

Omdat Rubberen Robbie ons de afgelopen week is ontvallen en de komende week in het teken staat van de Leidse 3 oktoberfeesten, dienen we bij het maandtoernooi van oktober wel stil te staan bij een stukje vaderlands geschiedenis. Het is al weer 443 jaar geleden dat de Spanjaarden tijdens de tachtigjarige oorlog in 1574 Leiden probeerden te ontzetten. De stad was slecht voorbereid op het Spaanse beleg en door de omsingeling was er bijna geen eten en stierven de mensen van de honger. Doordat de geuzen echter de dijken doorstaken, moesten de Spanjaarden vluchten voor het water en werd Leiden op 3 oktober 1574 ontzet.

donderdag 14 september 2017 14:35

Inschrijving The Dunes gesloten

door Casper Jansen

De inschrijving voor de golfdag bij "The Dunes" op dinsdag 17 oktober 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 5 van 51