donderdag 28 september 2017 19:19

Maandtoernooi in een Leids sfeertje

door Dick Faas

Omdat Rubberen Robbie ons de afgelopen week is ontvallen en de komende week in het teken staat van de Leidse 3 oktoberfeesten, dienen we bij het maandtoernooi van oktober wel stil te staan bij een stukje vaderlands geschiedenis. Het is al weer 443 jaar geleden dat de Spanjaarden tijdens de tachtigjarige oorlog in 1574 Leiden probeerden te ontzetten. De stad was slecht voorbereid op het Spaanse beleg en door de omsingeling was er bijna geen eten en stierven de mensen van de honger. Doordat de geuzen echter de dijken doorstaken, moesten de Spanjaarden vluchten voor het water en werd Leiden op 3 oktober 1574 ontzet.

donderdag 14 september 2017 14:35

Inschrijving The Dunes gesloten

door Casper Jansen

De inschrijving voor de golfdag bij "The Dunes" op dinsdag 17 oktober 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

 

zondag 10 september 2017 17:54

Golfen op The Dunes Zandvoort

door Casper Jansen

Het is ons weer gelukt een leuk “buiten de deur arrangement” te regelen. We gaan naar de, voor velen onder ons, bekende en populaire baan in Zandvoort “The Dunes” (voorheen Open Golf Zandvoort). Met de “The Dunes” is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 17 oktober vanaf 08.30 uur komen spelen. De kosten bedragen €35 p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie/thee + cake bij binnenkomst, 2 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje frisdrank, greenfee en lunch. 

maandag 04 september 2017 19:37

Golftrip naar Aparthotel Delden

door Casper Jansen

Onderstaand artikel is geschreven door Nel Harte

Ons golfuitje naar Aparthotel Delden 31 aug en 1 sept 2017

Weer een heel jaar hebben wij ernaartoe geleefd erover gesproken en gedroomd. Gelukkig is zo’n jaar weer snel om en reden 31 augustus de auto’s in groten getale weer richting Het Hof van Twente naar het plaatsje Delden. Daar werden wij weer vriendelijk en gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie met een heuse krentenwegge. Na zo’n reis gaat dat er wel in.

dinsdag 29 augustus 2017 19:16

Uitslagen ZondagMiddagCompetitie

door Dick Faas

Natuurlijk mogen we terugkijken op een paar fantastische zondagen waarop de allereerste Clubkampioenschappen werden gespeeld, maar we mogen uiteraard met hetzelfde positieve gevoel terugkijken op de eveneens allereerste ZondagMiddagCompetitie. Gedurende zes zondagen werd gestreden om de overwinning in zowel de sector bruto-score (het totaal aantal slagen over 9 holes) als de sector netto-score (het aantal slagen onder aftrek van het aantal extra slagen op basis van de handicap). Alleen de vier beste uitslagen werden meegeteld, zodat men een slechte dag kon laten vervallen.

dinsdag 29 augustus 2017 08:20

Succesvolle eerste clubkampioenschappen

door Dick Faas

Succesvolle eerste clubkampioenschappen.

 

In het kader van het 10- jarig bestaan had de jubileumcommissie het plan om voor het eerst de clubkampioenschappen van Golfclub Ter Specke te organiseren.

Dit initiatief werd enthousiast ontvangen want aan de kwalificatieronde op zondag 20 augustus deden maar liefst 47 golf(st)ers mee.

In de finale , één week later, was ruimte voor 18 heren en 9 dames.

Op beide dagen bestond een flight uit 3 spelers en er werd gestart met een interval van 10 minuten.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 4 van 50