donderdag 04 januari 2018 12:20

Een sportieve start van 2018

door Dick Faas

GOLFEN IS GEZOND VOOR LICHAAM EN GEEST

Door te golfen blijft u in beweging en doet u veel nieuwe kontakten op. Golfbaan Ter Specke in Lisse heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen ook goed betaalbaar. Juist in de nog donkere en sombere dagen van januari en februari is het verstandig om eens te gaan proeven van het golfen op deze golfbaan.  Omdat we ook indoor beschikken over een oefenruimte, mag het weer de komende tijd geen belemmering vormen. Voor ons reden genoeg om u de volgende aanbieding te doen:

Gratis kennismakingscursus voor beginners    

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 50 minuten inclusief ballen en clubs waarvan 4 praktijklessen en 1 baanles. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.  

woensdag 27 december 2017 10:32

Nieuwe scorekaarten en plaatselijke regels

door Dick Faas

De H&R-commissie heeft het afgelopen jaar getracht om nog bestaande kinderziektes van onze golfbaan in beeld te brengen en in samenspraak met het bestuur is vervolgens gekomen tot het besluit enkele aanpassingen in de baan aan te brengen. Belangrijkste factor daarin is de toepassing van de OOB (out of bounce)-regels. De ballenvangers achter de greens vormen voortaan allen de Buiten de Baan-grens en bij alle overige hekken aan de buitenzijde van de baan ligt deze grens direct achter deze hekken. Als zodanig vormen de hekken zelf in het vervolg vaste obstakels.  

Verder verwijzen wij graag naar bijgaande plaatselijke regels zoals deze ingaande 2018 van kracht zullen zijn en vermeld staan op de nieuwe scorekaarten.

Het "oude" jaar loopt nu echt op zijn eind, zodat we ons gaan klaarstomen voor het nieuwe golfjaar 2018. Terugkijken deden we al in een vorig bericht, zodat de golffocus nu gericht zal zijn op weer eens een echte golfwedstrijd en het uitbrengen van een toast tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie. Ook nu spreken we nog eens de wens uit dat het weer een goed golfjaar mag worden met voor een ieder een positief verloop in niet alleen het golfen maar vooral ook de privé-situatie.   

donderdag 21 december 2017 15:21

Prettige feestdagen gewenst

door Dick Faas

Terugkijkend op het golfjaar 2017 mogen we met zijn allen best tevreden zijn en bijzonder daarbij was het avondgolf, de crosscountry en ook het proeven van wijn.

Het 10-jarig jubileum kon zo worden afgesloten, een bruggetje werd gebouwd en zelfs het lopen van een handicapkaart is inmiddels voor iedereen vertrouwd.           

Ook hebben we weer genoten van het golfen buiten de deur en het uitje Delden, want onze leden vormen een hechte en gezellige golffamilie en dat zie je maar zelden.  

donderdag 23 november 2017 10:31

Maandtoernooi 1 december met regenboog Pieten

door Dick Faas

Vrijdagmiddag 1 december is er weer het maandelijkse golftoernooi, dat in het zicht van pakjesdag een beetje in het teken staat van de goed heiligman Sint- Nicolaas. We zullen het echter wel moeten doen met een pepernoot of een verdwaalde Piet, maar ook kan het zijn dat alleen een regenboog aan de hemel ons ten deel valt. Zoals gewoonlijk wordt het toch weer een must om de strijd op de fairways en de gezelligheid na afloop op te zoeken. Iedereen is dan ook weer van harte welkom om zich aan te melden voor dit maandelijkse festijn.

GOLFEN IS GEZOND VOOR LICHAAM EN GEEST

Door te golfen blijft u in beweging en doet u veel nieuwe kontakten op. Golfbaan Ter Specke in Lisse heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen ook goed betaalbaar. Juist nu de bladeren beginnen te vallen, is het verstandig om eens te gaan proeven van het golfen op deze golfbaan.  Omdat we ook indoor beschikken over een oefenruimte, mag het weer de komende tijd geen belemmering vormen. Voor ons reden genoeg om u de volgende aanbieding te doen:

Gratis kennismakingscursus voor beginners    

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 50 minuten inclusief ballen en clubs waarvan 4 praktijklessen en 1 baanles. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.  

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 4 van 51