zondag 18 februari 2018 13:48

Klaverjas- en bridgetoernooi 16 februari

door Dick Faas

Onder de bezielende leiding van Ank Scholte en Peter Staats heeft de nieuwe toernooicommissie haar eerste activiteit georganiseerd. Hierbij het verslag.

Verslag klaverjas/bridgetoernooi vrijdag 16 februari.

Het was even wennen! 36 golfers in de kantine van de FC zonder dat er ook maar één golftas buiten stond. De Qualifyingcards werden vanavond dan ook omgeruild voor speelkaarten. Allemaal dezelfde handicap: spelen met een vreemde partner. 3 ronden van 16 spellen voorde 24 klaverjassers; 6 ronden van 3 spellen voor de bridgers. Het bleek een geslaagde formule. Geen onvertogen woord, geen verzakingen, natuurlijk  wel hier en daar een flinke divot op de (klaverjas)tafels.  De bridgers haalden gemiddeld gelukkig heel wat meer slagen dan op de golfbaan.

zaterdag 03 februari 2018 18:44

Maandtoernooi 2 februari

door Casper Jansen

Onderstaand het verslag van Maria van Ruiten.

Het is vrijdag 2 februari: de eerste vrijdag van een nieuwe maand. Dus Golfclub Ter Specke heeft haar maandtoernooi.

Ruim 30 deelnemers staan er op de startlijst die vanaf donderdagavond in het ogs te zien is. Heel handig, zo’n club die digitale registratie niet schuwt.

vrijdag 26 januari 2018 09:32

Maandtoernooien nu echt van start

door Dick Faas

Terwijl het eerste maandtoernooi van 2018 nog halverwege werd afgeblazen wegens een wolkbreuk, laten we ons nu niet meer kisten en gaan we er voor. We laten de kou en wind achter ons, want we staan immers te trappelen van ongeduld om onze kunsten weer te vertonen op de golfbaan. Na in de loop van de week alvast te hebben geoefend op het afslaan, chippen en putten,  gaan we op vrijdagmiddag 2 februari niet alleen weer genieten van het gezellig samenzijn, mara vooral ook van een superscore op de baan zo aan het begin van het golfseizoen.

woensdag 24 januari 2018 15:41

Toernooicommissie voortvarend van start

door Dick Faas

De tijdens de nieuwjaarsreceptie gepresenteerde toernooicommissie heeft al veel vergaderd en diverse plannen zijn al voorbij gekomen. Dit alles heeft geresulteerd in bijgaande uitnodiging.

TOERNOOI COMMISSIE GOLF                                                                                                                   

De toernooicommissie nodigt hierbij alle leden uit voor een klaverjas- en bridgetoernooi. Ook introducees zijn van harte welkom.

Wanneer?    vrijdag 16 februari a.s.

Waar?         in de kantine van de FC Lisse.

Kosten?       Voor 5,-- euro per persoon kunt u meedoen aan deze avond.

Tijden?        melden 19.30 bij de wedstrijdtafel, waarna de koffie  met wat lekkers voor u klaarstaat

                  20.00 uur beginnen we met kaarten dus kom op tijd.

 

 

 

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie op de eerste vrijdagmiddag van de maand was er uiteraard zoals gewoonlijk eerst een maandtoernooi af te werken. Na de intro van golfpro Leendert de Goeij gingen even na twee uur dan ook ruim 30 golfers vol goede moed van start. Aanvankelijk was het nog droog weer, vervolgens werd het wat druilerig, maar zo rond drie uur kwam het met bakken de lucht uit en moest de leiding noodgedwongen besluiten de wedstrijd af te blazen. Men bleek echter toch te hebben genoten en gezegend en al kon men in ieder geval ruimschoots op tijd aanschuiven bij de nieuwjaarsreceptie.

De meeste golfers hebben hun golfclubs opgeborgen en zitten dagen te somberen in afwachting van de lente. Dit alles met het risico dat we bij de start van het nieuwe golfseizoen onze golfroutine kwijt zijn en weer vervallen in de oude fouten. Omdat Golfbaan Ter Specke indoor beschikt over een unieke  golfruimte met alle faciliteiten, bestaat echter de mogelijkheid om juist nu aan onze techniek te werken. Daarom biedt onze golfleraar Leendert de Goeij u nu een wintercursus aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs met als doel een forse verlaging van de handicap en daarmee nog meer plezier in het golfen.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 2 van 50