zaterdag 08 september 2018 19:22

Maandtoernooi weer als vanouds

door  Dick Faas
Omdat Rita van der Veer deze keer in de prijzen viel, was het aan haar de eer om onderstaand verslag te maken en daarvoor uiteraard onze dank. Aanvullend is het toch wel het vermelden waard, dat Golfpro Leendert bij zijn inleiding even stil stond bij het overlijden van ons lid van verdienste Ben Kempkes. Wij zullen Ben, die nog steeds samen met Casper actief was bij de inlooptoernooien van de dinsdagmorgen en de periodieke toernooien "buiten de deur", blijven herinneren als een zeer aimabel man en uiteraard ook de man welke ons elk jaar weer voorzag van een gratis amarylis.

"Golftoernooi september .
Ondanks de regen en onweersbuien van de afgelopen dagen waren de weergoden ons goed gezind. De zon scheen het gras was weer mooi groen en de golfers zagen er allemaal blij maar wel strijdlustig uit.
Onze golfprofessional  Leendert opende de wedstrijd en wist zoals altijd voor een humoristische start te zorgen De catering werd wederom verzorgd door de charmante dames en was uitstekend.
Namens allen hartelijk dank.
De uitslag
Bij de heren  waren 1  Gert Pettinga  2 Ben de Prie   3 Paul v.d. Salm
Bij de dames 1 Anja Hogenkamp 2 Janneke van Dreunen en een gedeelde 3e plaats voor Marjo de Fluiter en Rita van der Veer.
Onder het genot van een hapje en een drankje kwam er weer een einde aan deze gezellige golfhappening.
Rita van der Veer"

De sfeerbeelden in bijgaand foto-album, welke werden gemaakt door onze huis-fotograaf Harold Wassenaar, geven ook nog eens aan dat het weer erg gezellig was. Dit alles ook omdat Leendert de Goei op prima wijze werd bijgestaan door Maria van Ruiten en Yvonne Allebes, die hebben zorg gedragen voor zowel de indeling van de flights als het rekenwerk achteraf voor de uitslag.

Laatst gewijzigd op: zaterdag 08 september 2018 19:51