maandag 30 juli 2018 15:14

Anja Hoogenkamp winnaar ZondagMiddagCompetitie

door  Dick Faas

Ook dit jaar mogen we met een tevreden gevoel terugkijken op de vijf tropische zondagen waarop in de maand juli voor de tweede keer de ZondagMiddagCompetitie is gespeeld. Gedurende vijf zondagen werd gestreden om de overwinning met als gegeven dat men de uitslag van een mindere dag kon laten vervallen. Bijgaand verslag is van de hand van deelneemster Anja Hoogenkamp:

Na ontvangst en uitleg in de aangepaste temperatuur van de Business room, werden onder subtropische omstandigheden vijf aaneengesloten zondagen om 13u30 via “shotgun “ gestart. Met veel plezier heb ik aan alle zondagen meegedaan. Het was elke keer weer  een uitdaging! Iedere zondagmiddag was het dan ook weer een verrassing met wie je in een flight zat. Op de eerste twee zondagen verplicht opteeen en geen trolleys op het veld,  maar alle holes waren beschikbaar. Vanaf de derde zondag middag speelden we qualifying en we mochten met de trolleys op alle velden. Ondanks de droogte  heeft het de kwaliteit van de golfbaan niet aangetast! Net als iedere zondagmiddag werd ook de laatste wedstrijd afgesloten met een gezellig samenzijn in de heerlijk gekoelde Business room en  de uitslag bekend gemaakt. Voor de totale score heeft ondergetekende gewonnen. 

Terugkijkend: Het was een erg warm maar zeer geslaagd zomerzondagmiddagcompetitie! Mijn complimenten en dank  aan de toernooicommissie, Ank Scholte-Maria van Ruiten-Peter Staats-Jan Dofferhoff,  voor alle voorbereidingen/ organiseren/meeleven/extra vocht op het veld/catering etc..

 Laatst gewijzigd op: maandag 30 juli 2018 15:35