dinsdag 08 mei 2018 11:31

Golftrip The Dunes Zandvoort

door  Casper Jansen

Het is ons weer gelukt een leuk “buiten de deur arrangement” te regelen. We gaan naar de, voor velen onder ons, bekende en populaire baan in Zandvoort “The Dunes” (voorheen Open Golf Zandvoort). Met de “The Dunes” is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 12 juni vanaf 08.30 uur komen spelen. De kosten bedragen €35 p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie/thee + cake bij binnenkomst, 2 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje frisdrank, greenfee en lunch.

Ook deze keer wordt er voor de dinsdagochtendspelers weer een korting gegeven volgens de inmiddels bekende formule: €1,- korting per gespeelde dinsdag. De speelbeurten worden geteld t/m dinsdag 29 mei. Voor hen die de vorige keer niet in staat waren mee te gaan is het aantal speelbeurten blijven staan en deze worden mee verrekend. Deelname aan dit evenement staat open voor alle clubleden met minimaal baanpermissie. Mocht je na de lunch nog een keer een rondje willen lopen dan kan dat tegen een gereduceerd tarief van €10,-. (wel even laten weten bij aanmelden) Het maximaal aantal deelnemers is 40 personen. Inschrijving voor dit evenement sluit op maandag 4 juni 12.00 uur (of eerder bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers). Inschrijven kan uitsluitend op het volgende e-mailadres:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Bij The Dunes beschikt men over een buggy, zodat voor hen (maximaal 2 personen) die slecht ter been zijn een buggy aanwezig is. Indien u gebruik wenst te maken van een buggy dient u dit bij uw aanmelding kenbaar te maken (kosten worden gedragen door de organisatie)

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus reageer snel want vol is vol.

Programma volgt.