zaterdag 07 april 2018 09:30

Een nieuwe lente tijdens maandtoernooi april

door  Dick Faas

Verslag van het golftoernooi op vrijdag 6 april 2018.

Ja, als dat je gevraagd wordt zeg dan maar eens neen, dat je dat niet kunt zo’n verslag, als je allebei een prijs wegsleept.

Om te beginnen een geweldige opkomst 9 flights waarvan er zelfs van 5 personen, lekker gemixt zodat iedereen zich “thuis” voelde. Dan het weer, beetje wind, maar verder heerlijk weer, baan lekker droog. De karren en schoenen hoefden niet eens afgespoten te worden. (De spuit is nu misschien blijven hangen).

Voor de start kregen we nog even uitleg van Maria van Ruiten over “out of bounds” op onze golfbaan, klip en klaar dus, de hekken behoren bij de baan, dus obstakels. De netten achter de greens geven de grens aan van “out of bounds”. Na afloop ook niemand gehoord dat ze het niet begrepen hadden.
Een fotograaf hebben we niet gezien vandaag.

We gaan niet iedereen noemen die vandaag aan het toernooi hebben meegewerkt maar wel de bediening, die krijgt een pluim, lekkere hapjes en vlotte bezorging. Over het vertoonde spel kunnen we kort zijn, met zo’n zijwindje moet je daar wel rekening mee houden natuurlijk en dat viel niet altijd mee. Bij een afslag leek het steeds iets harder te gaan waaien, en die “wurmpjes” op de greens even cleanen steeds want het zijn wel obstakels maar niet vast, vandaar.

Vooraf had de jury gevraagd alvast alles op te tellen, dan hoefden zij alleen alles na te kijken, prima geslaagde actie. De uitslag was dan ook binnen de kortste keren bekend.

Twee birdie’s vandaag, Rob van der Zwet en Lenie Verhaar.


De winnaars:
Heren: 1. Wim Ramakers, 2. Hans Teeuwen, 3.  Ex aequo Rob van der Zwet en Kees Verhaar.
Dames: 1. Lenie Verhaar, 2. Suzan Maddock, 3. Rita van der Veer.

Menige winnaar was versteld van zijn/haar eigen prestatie. Van de neary hebben we niets meer vernomen, het bordje staat er misschien nog.
Het was nog lang gezellig in de kantine logisch na zo’n een leuk toernooi met mooi weer.

Kees en Lenie Verhaar. 


Laatst gewijzigd op: zaterdag 07 april 2018 09:39