vrijdag 27 mei 2016 13:37

Maandtoernooi en onderhoud

door  Dick Faas

Zoals u ongetwijfeld al heeft gemerkt, vindt op dit moment weer het jaarlijkse groot onderhoud aan de velden plaats. Dit noodzakelijk kwaad veroorzaakt weliswaar enig ongemak door het tijdelijk gesloten zijn van 2 of meerdere greens, maar het eindresultaat is wel weer een perfecte grasmat waar menig fairway elders niet aan kan tippen. Op dit moment zijn tot woensdag a.s. slechts 6 holes bespeelbaar en kunnen we daarna met het vrijgeven van hole 3 en 4 weer 8 holes bespelen. Zo rond 20 juni zijn alle greens weer beschikbaar en is de baan weer qualifying. Overigens ondergaan op woensdag 8 juni ook alle greens een grote onderhoudsbeurt door het bedrijf MyViewGolf. 

In verband met voornoemd onderhoud hebben wij besloten het maandtoernooi op 3 juni geen doorgang te laten vinden en met elkaar uit te zien naar het qualifying-maandtoernooi van 1 juli op een golfbaan, welke er zoals gezegd dan zeker weer voor een jaar perfect bijligt.  Omdat wij onze leden vragen enigszins begrip te hebben voor het tijdelijke ongemak, vinden wij dat we ook iets moeten teruggeven in de vorm van de volgende tot 1 juli geldende faciliteiten. 

  1. Wanneer je op onze baan komt golfen mag je op die dag gratis 2 tokens voor de ballenautomaat, via de marshal, in ontvangst nemen om af te slaan. Graag daarna wel de marshal even helpen met het ballen rapen.
  2. Zowel op donderdag- als op vrijdagochtend worden er van 10.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur golflessen door Leendert de Goeij verzorgd voor de prijs van €.5,-- per persoon per uur. Van te voren aanmelden is niet noodzakelijk.
  3. Met de buren van Open Golf Zandvoort hebben wij de navolgende afspraak kunnen maken: Een rondje van 9 holes kost €.15,--  per persoon en eventueel een tweede rondje op dezelfde dag kost €.10,-- . De baan is op maandag geopend vanaf 12.30 uur.

Wanneer je reserveert is het van belang om achter je naam bij boeking te vermelden TS + je lidnummer van Golfclub Ter Specke: Bijvoorbeeld: Harry Woerde TS 56.

Jullie weten dat de koffie in Zandvoort goed is en het drankje na afloop op het terras prima smaakt.

Benut de mogelijkheid om een qualifying ronde te lopen! Veel plezier.

Laatst gewijzigd op: vrijdag 27 mei 2016 14:27