postheadericon De Golfpro

De golfleraar van Golfbaan Ter Specke is Leendert de Goeij. De inwoner van Oegstgeest is gekwalificeerd golfleraar, aangesloten bij de DGTF, terwijl hij ook zijn CIOS-opleiding heeft afgerond. Als ex-profvoetballer bij Sparta, Telstar, Go Ahead Eagles en Sheffield United, is er een goede verbinding als het gaat om de belangen van het voetbal en het golf binnen FC Lisse.

Vanaf 1985 verzorgt hij golflessen (privé en groepen) op diverse locaties in Nederland. Daarnaast organiseert hij regelmatig clinics voor bedrijven. Leendert staat samen met de vier oprichters aan de basis van Golfbaan Ter Specke en speelt ook een grote rol als het gaat om het steeds meer verbeteren en ook onderhouden van de faciliteiten.

Als golfleraar kan hij worden omschreven als niet alleen terzake kundig, maar vooral ook als zeer inspirerend, hetgeen inmiddels heeft geleid tot vele leerling-golfers welke na zijn lessen het GVB hebben behaald. U kunt hem telefonisch benaderen via 06-55140583.

Tarieven golflessen 

Kennismaking

Kennismakingscursus 5 lessen van 60 min. voor totaal € 50,= incl. ballen en clubs - 4 praktijklessen en 1 baanles (praktijk en theorie) 

Lessen algemeen (uitgaande van het 9-stappenplan)

1 persoon 25 min. € 15,= incl. ballen en clubs

2 personen 25 min. € 20,= incl. ballen en clubs

1 persoon 50 min. € 35,= incl. ballen en clubs

2 personen 50 min. € 40,= incl. ballen en clubs  

Bij het bespreken en betalen van 10 lessen, krijgt u de 11e les gratis.

Speciale cursussen

Geregeld speciale cursussen gericht op het verfijnen van houding en beweging, omdat de basis goed moet zijn. Met het verbeteren van de golf-techniek ontstaat vanzelf een verlaging van de handicap. Zo is sprake van een wintercursus van 6 lessen van 50 minuten voor totaal € 100,00 p/p (of € 75,00 p/p bij 2 personen). De eerste vijf lessen zijn indoor en wordt gestart met een Video-analyse om een planning te maken voor het vervolg met alle spelonderdelen. Ter afsluiting worden tijdens de 6e les op Golfbaan Ter Specke een aantal holes gelopen.  

Clinics  

Eenmalig kennismakingsprogramma Golf -1,5 uur afslaan-putten-chippen € 60,= incl. ballen en clubs

Clinic 1,5 uur voor groepen van 5 tot 15 pers. € 10,= p.p. incl. ballen en clubs

Clinic 1,5 uur voor grotere groepen in nader overleg.

Privé les, cursus op maat t/m handicap 54 op aanvraag.

Voor de lessen kunt u gebruik maken van een huurset (t/m handicap 54) € 25,= .

Bij aanschaf van een nieuwe (of gebruikte) golfset krijgt u € 25,= korting.

Afzeggingen dienen uiterlijk 24 uur van te voren te geschieden, zoniet dan wordt de helft van het lestarief in rekening gebracht. 

Info: Leendert de Goeij, 06-55140583