Pop up bericht (2)

woensdag, 12 december 2018 14:35

Wintercursus voor gevorderden

Bij het golfen blijft het toch kicken als we weer eens een parretje hebben geslagen. Evenzo geldt dit als we op Golfbaan Ter Specke de 9-holes binnen 40 slagen weten te ronden. We doen allemaal ons best om ons spel te verbeteren, maar we vervallen nogal eens in oude fouten en blijven daardoor steken op hetzelfde nivo. De ooit opgedane basis is dan volledig zoek. Om het nieuwe seizoen direct al als "betere" golfer van start te kunnen gaan, geeft golfleraar Leendert de Goeij een wintercursus met als doel een forse verlaging van de handicap en daarmee is voor iedereen het parretje of onder de 40 slagen haalbaar.
De cursus bestaat uit 5 lessen van 60 minuten tegen een totaalbedrag van € 75,00. Omdat de basis goed moet zijn, bestaat de eerste les uit het lopen van een aantal holes op de golfbaan om een eerste indruk op te doen van houding en beweging tijdens het golfen. Aan de hand van de constateringen tijdens les 1 wordt vervolgens de planning gemaakt voor de vervolglessen waarbij alle spelonderdelen zullen worden behandeld.
Om gebruik te maken van de cursus kunt u telefonisch kontakt opnemen met onze golfleraar Leendert de Goeij (tel. 06-55140583 of via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Omdat we ook indoor beschikken over een oefenruimte, mag het weer nooit een belemmering zijn.

* Cursus op basis van minimaal 2 personen met een geldigheid van 1 januari 2019 tot 1 mei 2019

nieuws1


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022