Baanstatus zaterdag

Baan: Gesloten
Driving range: Gesloten
Qualifying: Nee
Trolleys: Niet toegestaan

Agenda

Pop up bericht (2)

Golfbaan Ter Specke

Gratis kennismakingscursus voor beginners

Golfen is gezond voor lichaam en geest. Door te golfen blijft u immers in beweging en doet u veel nieuwe kontakten op. Golfbaan Ter Specke in Lisse heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen ook goed betaalbaar. Juist nu de bladeren beginnen te vallen, is het verstandig om eens te gaan proeven van het golfen op deze golfbaan. Omdat we ook indoor beschikken over een oefenruimte, mag het weer de komende tijd geen belemmering vormen. Voor ons reden genoeg om u een gratis kennismakingscursus aan te bieden:
Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 60 minuten inclusief ballen en clubs waarvan 1 intake-gesprek, 4 praktijklessen en 1 baanles. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.
Om gebruik te maken van de cursus kunt u telefonisch kontakt opnemen met onze golfleraar Leendert de Goeij (tel. 06-55140583 of via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Golfbaan Ter Specke, Spekkelaan 1, 2161 GH Lisse, 06-51717674 www.golfbaanterspecke.nl

* Cursus op basis van minimaal 2 personen met een geldigheid van 1 januari 2019 tot 1 mei 2019

aanbieding o


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022